Náš Ležák má už taky svoje jméno Jarošovský Matúš 12%

V Jarošovském pivovaru si zakládáme na přímém spojení s našim regionem a vždy vycházíme z tradic našeho kraje. Naše piva nesou zároveň hrdě jména našich hrdinů Jura, Šohaj, Cérka, Joža nebo nově Galánka. Náš plný, hořký a 4x chmelený Ležák 12% byl posledním z tradičních receptur s generickým jménem a to jsme tak nemohli nechat. Vrátili jsme se zpátky ke kreativitě našich fanoušků, kteří na podzim ve slováckém referendu pojmenovali naši Galánku a vybrali další z hojně podporovaných jmen. Dovolujeme si vám tedy slavnostně představit našeho Jarošovského Matúša 12%. Jsme přesvědčeni, že Matúš se zalíbí nejenom jménem, ale hlavně vytvoří nepřekonatelný slovácký ležákový tandem s našim Jurou 11%. Oblíbená receptura zůstává stejná.

projít na článek

Jarošovský Letňák 11% v prodeji

Je tady léto a s ním i váš oblíbený letní speciál Jarošovský Letňák. Jarošovský Letňák 11% je svěží letní pivo, které náramně hasí žízeň. Je uvařené podle receptury našeho sládka Milana, inspirované pivním stylem Summer Ale. V chuti ucítíte jahody, brosk

projít na článek

BORŮVKA

Spodně kvašený světlý ležák BORŮVKA. Světlý ležák s lehkým borůvkovým nádechem, nečekejte nasládlou chuť, ale správný říz ležáku.

projít na článek

Den otevřených dveří v Jarošovském pivovaru 2023

Přijďte nahlédnout pod pokličku jeho vaření nebo se enom dobře napít, najíst a pobavit. ZahrajíakuStyk 15.00 18.00 hodSEKEC 19.00 22.00 hod Průběh dne moderuje herec Slováckého divadla David Vaculík.• Exkurze do výroby a minimuzea s výkladem každou hodi

projít na článek

Otevřeli jsme pro Vás SLEZSKÝ PIVOVAR

Vyjímečná událost v historii hostince! Dopisujeme do dějin další kapitolu - SLEZSKÝ PIVOVAR. Od 11.00 h 8.8. 2014 - na čepu 12° světlý ležák 12! A taky jeho slabší parťák BULAČ 10° světlé výčepní pivo. Nefiltrováno, nepasterizováno. Přijďte vyzkoušet..

projít na článek

KRULLIK

Velikonoční ležák "ZELENÉ PIVO" s výluhem z kopřiv. Vítáme jaro naším pivním speciálem.

projít na článek