Naše akce stále pokračuje…

Označte naši FB stránku jako „To se mi líbí“ a my vám vytiskneme vizitky za poloviční ceny*! Podmínky získání poloviční ceny vizitek: Poloviční ceny vizitek vycházejí z aktuálních cen v e-shopu kalkulace.tiskhorak.cz *poskytnutí výhodnější ceny je podmíněno objednáním přes portál: kalkulace.tiskhorak.cz Tisk pouze na papír gramáže 300g/m2 (lesklá nebo matná křída), tisk oboustranně barevný tzv. 4/4 nebo jednostranně tzv. 4/0. Požadujeme grafický formát PDF podle definice PDF/X-1a verze 1.3 (převod do formátu PDF dnes umožňuje většina grafických programů). rozlišení 300 DPI barvový prostor CMYK (barvy PANTONE není možné použít v této VÝHODNÉ AKCI) v případě kresby k hranici formátu papíru: přesahy kresby 3 mm platba možná převodem, přes PAYPAL nebo platební kartou, případně na dobírku při převzetí Minimální počet objednaných vizitek je 100 kusů (od jednoho druhu), maximální počet vizitek je 10 000 kusů (od jednoho druhu). Nenechte si ujít zajímavou příležitost… Příspěvek Naše akce stále pokračuje… pochází z Tisk Horák a.s.

projít na článek

Argentina pokračuje v legalizaci konopí

Pěstování a distribuce konopí pro léčebné účely je nyní v Argentině legální Poté, co bylo v roce 2017 v Argentině legalizováno konopí pro léčebné účely, které bylo pro pacienty stále obtížné získat, byl minulý čtvrtek v zemi gauchos zveřejněn výnos v úřed

projít na článek

Galerie XXL stále pokračuje, přerušujeme pouze výstavní činnost

The post Galerie XXL stále pokračuje, přerušujeme pouze výstavní činnost appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

stavba zdárně pokračuje

Stavba venkovské vily pokračuje i přes všechny výhružné zprávy v novinách. Dokončujeme hrubou stavbu, pokládáme nadkrokevní tepelnou izolaci (aby byl krov z interiéru vidět) a jde se na střechu. Montáž oken již objednána. Takovouto kresbou vše začalo:

projít na článek

Akce

Naše studio Vám nabízí příjemné klimatizované prostředí, přijatelné ceny a tým zkušených pravidelně školených profesionálů. Neváhejte a využijte našich služeb. The post Akce first appeared on Kadeřnické studio Ládví.

projít na článek

BANKETKA pro Vaše akce

Chcete uspořádat hostinu nebo večírek? Naše banketka je přizpůsobena pro cca 50 osob. Samozřejmostí je sociální zařízení, taneční parket a klimatizace Už teď se nám "kupí" termíny na rok 2020, tak si nezapomeňte rezervovat datum Vaši akce s předstihem

projít na článek