Naše pivo

Dopřejte si nejčerstvější Radegast přímo z pivovaru. Nejčerstvější pivo! Čerstvost piva je zaručena závozem do provozovny přímo z pivovaru hned po stočení. Správná hořká chuť! Tankový Radegast má správný říz a je servírován na stůl se všemi vůněmi a chuťovými vlastnostmi tak, jak mu je vtisknul sládek, který pivo vaří. Vysoká kvalita! Pivo je skladováno v chladících boxech se stálou teplotou 5-10°C, nepřichází do styku se vzduchem ani jiným plynem a proto nemění svou charakteristickou chuť.

projít na článek

MACEK náš polotmavý ležák !

Vážení hosté hostince U Balona, jsem hrdi na to, že Vám čepujeme naše řízné pivo MACEK! MACEK je vařen speciálně jen pro naše hosty a dle naší receptury. Přijďte ochutnat pivo vařené v souladu s přírodou, nefiltrované, nepasterizované. Na čepu pouze v h

projít na článek

Letní pivo

Čepujeme letní pivo! Přijďte ochutnat naši ROBKU 9° polotmavé výčepní pivo, spodně kvašené, nepasterizované a nefiltrované ostatně jako všechna piva ze SLEZSKÉHOPIVOVARU, vařené jen pro Vás a na letní sezónu. " Bo fajne pivo " ... www.havirovskypivov

projít na článek

NOVINKA z našeho pivovaru!

KAZBEK SINGLE HOP ALE 11° Svrchně kvašené světlé pivo u nás již na čepu! Chmeleno českým chmelem Kazbek. Všechna naše piva jsou NEFILTROVANÁ a NEPASTERIZOVANÁ! "Bo fajne pivo"

projít na článek

NOVINKA NA LETNÍ SEZÓNU!

Připravili jsme pro Vás na léto osvěžující novinku! PŠENKA 11° svrchně kvašené světlé pivo belgického typu s vůní koriandru a pomerančové kůry. Všechna naše piva jsou NEFILTROVANÁ a NEPASTERIZOVANÁ! "Bo fajne pivo"

projít na článek

Otvírák na pivo Korunka

Populární otvírák na pivo ve tvaru korunky - pivní zátky. Možno doplnit magnetem za příplatek. Vnitřní otvírák je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Stránka Otvírák na pivo Korunka byla publikována na Aplastic.

projít na článek