Terasu mámev plném provozu. Přijďte si vychutnat obědové nebo víkendové menu do krásného prostředí s výhledem do přírody. Za nepříznivého počasí můžete využít nově zastřešenou část z masivního dřeva. V pracovní dny si u nás můžete vybrat z minimálně pěti druhů poledního menu,k nimž podáváme polévku zdarma. Ke speciálnímu menuhostům čepujeme 0,2 našeho vyhlášenéhoBULAČE ZDARMA! viz www.euro.cz/archiv/bo-fajne-pivo-1344114 Těšíme se na vás!
KANČÍ SPECIALITY 22. - 23. listopadu 2014 Pečená kančí kýta na šípkové omáčce, domácí karlovarský knedlík Steak z kančího hřbetu marinovaný v jalovci a bylinkách, podávaný se smetanovými hříbky a jemným bramborovým pyré Pikantní guláš z divočáka, dom
projít na článekSLEZSKÉ SPECIALITY již tento víkend u nás v hostinci. Srdečně Vás zveme!
projít na článekDo konce února si u nás můžete pochutnat na zabijačkových specialitách jako je škvarková pomazánka, domácí huspenina, zabijačkový guláš, opečená jitrnice a jelítko a masopustní vdolky The post Zabijačkové speciality U Sedlerů appeared first on Plzeňská re
projít na článekSrdečně zveme všechny naše stálé hosty, štamgasty a příznivce k oslavě 100. výročí vzniku hostince U Balona. 5.11.1911 se poprvé otevřely dveře tehdy "Dělnického domu". Oslava proběhla 5.11.2011 na venkovní terase, kde jste si vychutnali zabijačkové
projít na článek