Naše účast na Mezinárodním veletrhu Buyer Point

25. 5. 2023 se společnost Trestles, a.s. účastnila 19. ročníku MEZINÁRODNÍHO VELETRHU BUYER POINT v italském Miláně. Specifikem této akce je čistě businessové řešení, kdy se zde setkávání pouze obchodní zástupci bez široké veřejnosti. Nalezli jsme zde nová obchodní partnerství, získali nové kontrakty a zkušenosti. Těšíme na práci s novými partnery a vyhlížíme další nové příležitosti.https://www.buyerpoint.it/english/ Článek Naše účast na Mezinárodním veletrhu Buyer Point se nejdříve objevil na TRESTLES, a.s..

projít na článek

Naše účast na Mezinárodním veletrhu EISENWARENMESSE v Kolíně nad Rýnem

V termínu 25. 28.9.2022 se společnosti Trestles, a.s. a LISA TECH a.s. se zúčastnily MEZINÁRODNÍHO VELETRHU EISENWARENMESSE v Kolíne nad Rýnem. Tato výstava byla jasnou jedničkou mezi těmito akcemi v Evropě, a navíc byl tento ročník důležitější než ty os

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh 2017 v Brně

Vážení obchodní přátelé, jako každým rokem bude mít naše společnost ve dnech 9. - 13. 10. 2017 svoji expozici na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Přijměte proto naše srdečné pozvání do stánku 002 pavilonu G1.

projít na článek

FOR INDUSTRY 2013

Rádi Vás přivítáme v našem stánku 3B20 na 12. mezinárodním veletrhu strojírenských technologií.

projít na článek

MSV 2018

Firma Auratech CZ s.r.o. si Vás dovoluje srdečně pozvat k návštěvě své expozice v pavilonu G1, ve stánku č.002 na Mezinárodním strojírenském veletrhu ve dnech 1.10. – 5.10. 2018 v areálu BVV Brno.

projít na článek

Účast PROMAN, s.r.o. na veletrhu LIGNA 2023, Hannover

Veletrh LIGNA v německé Hannoveru zaměřený na dřevařský a lesnický průmysl se konal ve dnech 15. až 19. 05.2023. Naším prezentovaným výrobkem byl primárně konzolový regál pro skladování dlouhých profilů a velkých desek. Jako ukázka našich dalších produktů

projít na článek