NASKLADNĚNÍ: Krůta na slanině (2 porce) - 600g

Krůta na slanině  (2 porce)  Popis: Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Složení: krůtí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), uzená slanina (vepřové sádlo) (5 %), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, pepř.   Porce: 2 Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Výživová hodnota na 100g   Energetická hodnota 414 kJ / 99 kcal Tuky 6,2 g Nasycené mastné kyseliny 2,44 g Sacharidy 3,9 g Cukry 0,3 g Bílkoviny 7,0 g Sůl 0,67 g

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Dušená rýže (2 porce) - 600g

Dušená rýže (2 porce)  Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Vepřové na žampionech (2 porce) - 600g

Vepřové na žampionech (2 porce)  Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Čočková polévka (2 porce) - 600g

Čočková polévka (2 porce)  Popis: Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodn

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Kuře na paprice (2 porce) - 600g

Kuře na paprice (2 porce) Popis: Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou. Složení: kuřecí maso stehenní (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti)

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Segedínský guláš (2 porce) - 600g

Segedínský guláš (2 porce)  Popis: Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou. Složení: vepřové maso (33 %), zelí kysané (zelí, voda, sůl, kmín), hovězí vývar (voda, hovězí maso a ko

projít na článek