Natáčení produktů na skle

Natáčení produktů na skle postprodukcí neokecáte Při špatném nasvícení Vám žádný výřez ve Photoshopu nepomůže. Více produktových videí a fotografií https://www.filmark.cz/produktove-video-fotografie/ Článek Natáčení produktů na skle se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Vnímání objektů ve světle

Fotografickou techniku focení produktů na skle používám pro vnímání všech objektů ve světle dodnes. Pro natáčení videa kamerou z ruky i letecky dronem. Ateliérové fotografie produktů. Článek Vnímání objektů ve světle se nejdříve obje

projít na článek

Natáčení rozhovoru

Natočen rozhovor se Sagvanem Tofi a střih pro TV Markíza SK Střih: Filmark Radek Cihelka Článek Natáčení rozhovoru se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

KFC Kačerov

Natáčení a image fotografie provozovny. První natáčení pro KFC a první oficiální firemní videa KFC Česká republika natočena. A další budou následovat už tento čtvrtek. + Fotografie nové provozovny Praha Kačerov. Článek KFC Kačerov se nejd

projít na článek

Produktové fotografie

Aleliérové fotografie na bílém pozadí, na skle do produktového katalogu. Článek Produktové fotografie se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

FULLSERVICE

Produkce a natáčení, 2D/3D animace, livestream,  zvuková postprodukce, webová řešení, Každá zakázka je originální soubor prací, které kombinují to potřebné.

projít na článek