Návod na použití včelařského krmítka

Stropní včelařské krmítko návod na použití Pro všechny druhy úlů se stropním otvorem o prům. 5-12cm. Po dobu krmení nutno zamezit přístupu světla do krmítka z důvodu horší orientace včel při odebírání roztoku. Např. otevřené očko v nástavku. Přiložený korek-plovák před použitím opláchnout od prachu.(možno v krmítku) Cukerný roztok doplňovat nálevkou otvorem ve víku krmítka, do kterého se vsune přiložená nalévací trubice. Hladina při doplňování cca 1 cm pod horní částí středového průlezu. Při vkládání medo-cukrového těsta možno i na korkový plovák. Nenechávat cukerný roztok v krmítku dlouhodobě bez přítomnosti včel(nebezpečí znehodnocení roztoku) Při prvním použití krmítka se cukerný roztok mírně zbarví vlivem přítomnosti taninu, který je obsažen v korku jako přírodní látka. Po ukončení krmení korek opláchnout vodou,(možno přidat několik kapek SAVA) nechat krátkodobě působit z důvodu odstranění zbytků cukerného roztoku a vysušit pomocí slunečního svitu, elektrické trouby do 100 o C. Při stohování se doporučuje stohovat horizontálně z důvodu snazšího uvolňování (oddělování) krmítek od sebe a to uchopením za středový průlez a při mírném pootočení se krmítka od sebe oddělí. Při stohování je dobré vložit mezi kónusy polyetylenový sáček. Těsnění, O- kroužek se vkládá do drážky v přírubě kónusu a dotažení matice se provede pootočením průlezu proti směru hodinových ručiček. Příjemné krmení pro včely a obsluhu přeje Smetana Bohuslav. The post Návod na použití včelařského krmítka appeared first on Jakubovské včelařské krmítko.

projít na článek

Jakubovská včelařská krmítka i krmení včel může být radost

V naší nabídce najdete: podněcovací krmítka 1,5l málo objemová krmítka 5l 3kg cukru středně objemová krmítka 8l 5kg cukru velko objemová krmítka 11l 8kg cukru Co naše krmítka nabízí oproti klasickému krmení: stoprocentní bezkontaktní doplňování

projít na článek

72 hodin - podzim 2020

72 hodin je celorepubliková akce, která měla trvat tři dny (v termínu 15.–18. října 2020) a která je naplněna spoustou dobrovolnických aktivit pro druhé, přírodu či okolí. Z důvodů pandemie však již akce v tomto termínu neproběhly. Bylo tedy dojednáno, že

projít na článek

Připravujeme e-shop i kamenný obchod pro naše slovenské zákazníky

Nový e-shop pro slovenské zákazníkyi na Slovensku si můžete nakoupit naše krmítka Realizujeme a snad i v brzké době spustíme prodej Jakubovských krmítek i na Slovensku. Nejpozději do konce měsíce června 2016. Naše zastoupení (západní Slovensko)

projít na článek

Včelnice ve sněhu 16. ledna 2021

první pořádný sníh na včelnici Včelnice v ziměPohled do zachumelené zahradyZachumelený příjezd ke včelniciZasněžená ptačí krmítka The post Včelnice ve sněhu 16. ledna 2021 appeared first on Včelařské kurzy .cz.

projít na článek

návod na obsluhu

návod na obsluhu moped MANET-KORÁDO typ 216 200;201;012;015

  • Web:
projít na článek