Návod na výběr zimních pneumatik a tipy, jak ušetřit

Víte, kdy musíte používat zimní pneumatiky? A víte, kde seženete kvalitní zimní pneu, aniž byste zrujnovali svou peněženku? Všechny důležité informace o zimních pneumatikách, jejich nákupu a povinnosti je používat jsme pro vás shrnuli do jednoho článku. Máme také info o tom, jak je to se zimními gumami v zahraničí, a nechybí ani další tipy k zimnímu provozu automobilu.

projít na článek

7 tipů, jak ušetřit na zimních pneumatikách

Chcete co nejvíce snížit náklady na výměnu letních pneumatik za zimní? Připravili jsme pár jednoduchých tipů. Pořiďte si zimní pneu za nejlevnější cenu! Jak díky cashbacku ušetříte a získáte ty nejlepší ceny? Poradíme mnohem víc!

projít na článek

Dr. Max - tipy, jak ušetřit nákupem v online lékárně

Každý máme někdy den, kdy nejsme úplně ve své kůži a potřebujeme sáhnout do lékárničky pro záchranu. Ta nosí jméno Dr. Max. Lékárna Dr. Max skrývá mnoho výhod o kterých možná nevíte! Podívejte se s námi na tipy, jak ušetřit na nákupu v online lékárně Dr.

projít na článek

Dovolená Egypt: nejoblíbenější letoviska a tipy, jak ušetřit

Egypt je destinace známá především svými starobylými památkami, nádhernými pobřežními letovisky a tradiční arabskou kulturou. V našem průvodci najdete, na která místa se konkrétně vypravit, co tam dělat a jak si zajistit bezpečnost. Také se dozvíte tipy a

projít na článek

Bydlení levně? 4 tipy, jak ušetřit ve SCONTO Nábytek

Zařizujete nový byt? Nebo jen chcete ten starý obohatit stylovým nábytkem? Moderní kuchyň nebo pohodlné postele ale něco stojí a vy rozhodně nechcete utrácet! Vyzkoušejte SCONTO Nábytek. Přinášíme 4 tipy, jak v obchodě ušetřit.

projít na článek

Letní pneu: kdy přezout a kde je sehnat nejlevněji

S nástupem jara a letní motoristické sezony automaticky počítáme s výměnou pneumatik. Proč ale pneumatiky vůbec přezouvat? Je to povinné? V čem přesně spočívají výhody letních pneumatik? Dali jsme dohromady nejen otázky na tyto odpovědi, ale také tipy, ja

projít na článek