V otevřených oknech nebo na zápraží mívaly naše babičky spoustu květináčů s rozkvetlými letničkami. Zkuste si nějakou vypěstovat také. Jsou totiž často nejen krásné, ale i užitečné.
Pokud nemáte zahradu, vůbec to neznamená, že se musíte ochudit o chutnou zeleninu nebo šťavnaté ovoce.
projít na článekKdo by neznal květákovou polévku. Tato polévka v našich kuchyních již zdomácněla. Každá rodina má svůj originální recept, který pokládá za ten nejlepší. Vždyť hustá, voňavá a vydatná květáková polévka podle babičky vás nejen zasytí, ale i zahřeje, a to ji
projít na článekNedáváme diagnózy, ale soustředíme se na konkrétní cíl klienta. Chceme, aby se z pacienta stal opět plnohodnotný člověk a vzal svůj život do svých rukou. říká ředitel a zakladatel neziskové společnosti Ergo Aktiv, Jan König. Je pro nás i pro klienta klíčo
projít na článekZavařeniny jsou klasickým způsobem konzervovaní ovoce, abychom ho mohli jíst v časech, kdy na stromech a keřích už nic není. Ovoce zavařovali už naše babičky, zavařovali ho naše maminky a zavařují ho i dnešní hospodyňky. Dalo by se říct, že jde o standard
projít na článekVšichni, kdo mají rádi sladké, ocení, když bábovka nebo jakýkoliv dezert z třeného těsta je vláčný. Nesmí jít o dusivku. Jak upéct dokonalou vláčnou bábovku, nám poradil cukrář Josef Maršálek. Článek Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Marš
projít na článek