Návštěva divadla ve Slepoticích

Dne 1.2.2024 navštívili žáci 1. stupně ochotnické divadlo VOSA ve Slepoticích. Pohádka se jmenovala "Šíleně smutná princezna". Jako vždy měla pohádka velký úspěch. Děkujeme. (Stanislava Rulíková)

  • Web: ÚVOD
  • Aktualizace: 2.3.2024
projít na článek

Návštěva pražského divadla Minor (2AB)

Představení Velká fotbalová pohádka potěšila naše děti z druhých tříd. Připomněly si, že není všechno jen bílé nebo černé. Pohádkový kabaret ze světa fotbalového prostředí nabídl pohled na pohádkový vznik fotbalu od dinosaurů až po současnost. Číst dál..

projít na článek

Divadelní klub vlistopadu: Nohy zjílu

Novoporgánský divadelní klub zve na představení Nohy z jílu Divadla AQUALUNG. Vstupenky na tento pátek 3. listopadu do Žižkovského divadla Járy Cimrmana jsou k dostání u Jitky Reischigové osobně či e-mailem, neváhejte!

projít na článek

Návštěva paní Zuzany Bubílkové

The post Návštěva paní Zuzany Bubílkové first appeared on Centrum stomatologie a estetické medicíny.

projít na článek

Divadlo s nejvyšším stropem

Divadlo s nejvyšším stropemAutor: Jan Vaněček Příběh krumlovské točny Mám v archivu vzpomínku výtvarníka a scénografa českobudějovického Jihočeského divadla Joana Brehmse (1907–1995), jak to s krumlovským otáčkem – nebo také točnou, tak se tomuto pří

projít na článek

MUDr. Pavel Krejzlik návštěva v CNN Prima News 2022

The post MUDr. Pavel Krejzlik - návštěva v CNN Prima News 2022 first appeared on Centrum stomatologie a estetické medicíny.

projít na článek