Návštěva ministra životního prostředí

Ministr životn ho prostřed Mgr. Petr Hlad k dne 16.2.2024 nav t vil Centrum kardiovaskul rn a transplantačn chirurgie Brno. Během n v těvy jsme mu prezentovali projekt nov budovy. Tato stavba je považov na za nezbytnou pro dal rozvoj centra a zvy ov n kvality poskytovan p če. Souč st prezentace byla i představa ekologick ch ře…

projít na článek

Zastřešení koncového skladu povinná publicita

Tento projekt je spolufinancován Státním fondem životního prostředí České republiky na základě rozhodnutí ministra životního prostředí  www.mzp.cz a www.sfzp.cz Příspěvek Zastřešení koncového skladu povinná publicita pochází z ZOPOS a.s.

projít na článek

Instalace FVE

Instalace FVE o výkonu 199,8 kWp a 99,9 kWp Tento projekt je/byl spolufinancován Modernizačním fondem na základě rozhodnutí ministra životního prostředí.

projít na článek

Střevlička východní

V rámci jednání odboru životního prostředí a čistoty vod při Radě ČRS referoval Ing. Vrána o zákazu záměrně držet, chovat, přepravovat, uvádět na trh, využívat, vyměňovat, nechat rozmnožovat anebo uvolňovat do životního prostředí střevličku východní.

projít na článek

Náměstek ministra zahraničí M. Dvořák na pracovní cestě v Mexiku

Náměstek ministra zahraničních věcí Martin Dvořák uskutečnil ve dnech 21. až 26. dubna 2023 pracovní cestu do Mexika. Hlavním bodem jeho programu byly bilaterální politické konzultace s náměstkyní ministra zahraničí Mexika paní Carmen Moreno.

projít na článek

Pojďte vstříc ochraně životního prostředí a ještě na tom vydělejte

Kdybychom se měli zaměřit na jedno téma, které neustále hýbe světem, určitě bychom se dostali i k tematice ekologie a zeleného smýšlení. Opomeneme-li přehnané požadavky ekologických aktivistů, pak rozhodně není pochyb o tom, že Příspěvek Pojďte vstříc och

projít na článek