Návštěva Světa techniky

Ve středu 11. 4. 2018 se naše třída společně s paní profesorkou Drobíkovou zúčastnila dvou velice zajímavých, dobře připravených a zároveň zábavných přednášek ve Světě techniky v Dolních Vítkovicích. Byli jsme rozděleni do dvou skupin a postupně se zúčastnili programů s názvem Záhada jaderné elektrárny a Chemická pitva vody. Moji skupinku nejdříve čekal náročný úkol, a to dostat se ven z jaderné elektrárny, kde nastaly neočekávané potíže.

projít na článek

Mořský svět a návštěva ZOO v Praze

Dne 23. 5. 2017 se třídy sekunda a sexta vydaly na exkurzi do Prahy, jejímž cílem byla návštěva Mořského světa a pražské zoologické zahrady v Tróji.

projít na článek

Fyzio TerPa

Nestátní zdravotnické zařízení Fyzio Terpa nabízí širokou škálu služeb v oblasti léčebné rehabilitace: - individuální fyzioterapie - rehabilitace - speciální techniky - měkké techniky - mobilizační techniky - baňkování - reflexní terapie - lymfodrenáže -

projít na článek

Výuka laboratorní techniky v kvartě

V úterý 31. října si žáci kvarty v rámci laboratorní techniky ověřili s využitím moderní digitální technologie, jak pracují kvasinky obsažené v potravinářském droždí.

projít na článek

Letošní návštěva Krevního centra

Opět po roce se naši žáci v rámci dvouletého biologického semináře zúčastnili exkurze do jedné z největších transfuzních stanic v České republice. Mnohé z nich tato návštěva obohatila o představu jejich budoucí profese ve zdravotnictví, popřípadě v jiných

projít na článek