Návštěva utkání Baníku a Bohemians

Letošní začátek roku je příznivý co se návštěv sportovních utkání týká. Krátce po návštěvě hokeje jsme dostali možnost navštívit fotbalové utkání Baníku a Bohemians. Velmi děkujeme klubu FC Baník Ostrava, že nám umožnil zápas na jeho stadionu shlédnout, velmi jsem si tuto perfektní podívanou užili. The post Návštěva utkání Baníku a Bohemians first appeared on ddu.cz.

projít na článek

Nejen Bazaly. Šéf Baníku o Hapalovi i týmu: Ewerton není o ceně. Potvrdil posilu

/ROZHOVOR/ Dočkal se! Majitel fotbalového Baníku Ostrava Václav Brabec v pondělí na magistrátu představil po boku vedení města plán, jak v horizontu několika let vrátit tradiční značku domů. Na Bazaly. Studie prošla, na legendární stadion v novém hávu by

projít na článek

Mezistátní utkání Děčín

Mezistátní utkání Děčín Ve dnech 23.-24.3. 2013 se v děčínské hale uskuteční mezistátní utkání seniorů. Účast přislíbili, týmy České republiky, Rakouska, Německa, Itálie. Velký dík za organizaci této akce patří Dáše Hirschmannové, která v podstatě celou o

projít na článek

Návštěva nemocných

Návštěva nemocných se uskuteční ve čtvrtek 1. června 2023.

projít na článek

MŠ návštěva kostela

MŠ návštěva kostela Ve čtvrtek 4. 1. 2024 děti z naší školky navštívily kostel sv. Petra a Pavla v Dolních Kounicích.U kostela nás přivítal pan farář, který nám ukázal betlémy a zazpíval koledy.

projít na článek

Návštěva knihovny

Letos jsme poprvé navštívili knihovnu. Tentokrát bylo téma roboti a programování. I když to nebylo jednoduché, každý zvládnul naprogramovat robota podle zadání. The post Návštěva knihovny first appeared on ddu.cz.

projít na článek