Návštěva v InBázi

V InBázi jsme rádi, když cestu k nám najde nejen klient, který hledá oporu a pomoc ve své svízelné situaci, ale jsme moc rádi, když v našich prostorách v ulici Legerova 50 můžeme přivítat kohokoliv, kdo má zájem o naši práci. Na čtvrtek 15.6. přijali naše pozvání velvyslankyně Elita Kuzma (Lotyšsko), velvyslankyně z Estonska GitaČíst dále Návštěva v InBázi The post Návštěva v InBázi appeared first on InBáze, z. s..

projít na článek

Gratulujeme absolventkám našich kurzů

V období od února do května 2023 probíhaly v InBázi kurzy Specifika práce asistenta pedagoga pro žáky s OMJ v ZŠ a Rozvíjení interkulturních kompetencí na školách. Celkem kurzy navštěvovalo 33 účastnic. Jsme moc rádi, že jsme asistentky pedagoga, učitelky

projít na článek

Trek na Roque Bentayga a návštěva horského města Tejeda

Pěší výlet ke skalnímu monumentu Roque Bentayga, sjezd do centrálního kráteru a prohlídka horského městečka Tejeda, jednoho z nejkrásnějších španělských měst. Návštěva kultovní kanárské cukrárny.  

projít na článek

Kráter Bandama a okolí

Trasa vhodná i pro méně zkušené pěší turisty, krásné výhledy na pobřeží i na hory. Cca 6,5 kilometru. Jako bonus na závěr návštěva rybářské vesničky s obydlenými jeskyněmi.  

projít na článek

Za pohodou i raritou do Karviné

Výlet jako stvořený pro rodiny s dětmi. Dá se zvládnout s kočárkem, pěšky nebo třeba i na kolečkových bruslích. Po cestě vás čeká návštěva empírového zámku Fryštát, procházka zámeckým parkem, zookoutek...

projít na článek

Španělský královský pár navštíví Gran Canaria, projde se po Las Canteras

Španělský královský pár navštíví zítra, v úterý 23.6.2020, Kanárské ostrovy. Bude to první návštěva Krále Felipe VI a jeho choti v autonomním společenství po ukončení výjimečného stavu. 

projít na článek