Navýšení ceny vstupného a permanentek

Z důvodu rostoucích nákladů, cen energií, nájmů apod. jsem nucena po několika letech zvýšit vstupné na hodinu a cenu permanentek. Snad pro vás nebude toto navýšení nijak razantní a neodradí vás od dalších společně protančených hodiny Fit Dance ;-) Více info Ceník.

projít na článek

Navýšení cen motorů Rotax

Upozorňujeme zákazníky, že od 1. 8. 2022 došlo ke zvýšení ceny motorů Rotax 912 ULS o 4,7 procenta. Toto navýšení bude promítnuto do všech cenových kalkulací. Děkujeme za pochopení. The post Navýšení cen motorů Rotax appeared first on DIRECT FLY.

projít na článek

NOVINKY září 2021

Nové od září 2021 budou hodiny Fit Dance v Hradci Králové probíhat na ZŠ Úprkova, pondělí 17:00 - 18:00 Nabídka Nordic walking a výživové poradenství. Více info na http://www.mazoretkyhradec.cz/ nebo na mailu [email protected]. Od 1.9.2021 se zvýší c

projít na článek

Ceny odlučovačů, lapáků a jímek

Ceny odlučovačů, lapáků tuku , kalových jímek a náhradních sorpčních filtrů si můžete stáhnout jako ceník v PDF nebo je najdete v katalogu nebo v objednávce, kde jsou ceny uvedeny u jednotlivých verzí výrobku ceny jsou vždy aktuální!

projít na článek

AKCE: Lego Duplo, City, Friends, Star Wars, Technic a Ninjago ve výprodeji

V aktuální nabídce internetového prodejce jsou k dostání se slevami až 38% stavebnice LEGO z kolekcí Duplo (ceny od 269 Kč), City (ceny od 249 Kč), Friends (ceny od 129 Kč), Star Wars (ceny od 269 Kč), Technic (ceny od 269 Kč) a Ninjago (ceny od 269 Kč).

projít na článek

Ceny rodinných domů padají. Lepší je ale pronajmout, než prodat

Ceny rodinných domů setrvale od minulého roku klesají. Nejvíce jsou zasaženy dražší rodinné domy nad 10milionů korun. Podle dat Videobydleni.cz poptávka po takových nemovitostech meziročně klesla až o 85 %. Ceny dražších rodinných domů od minulého roku me

projít na článek