Názory a stanoviska | Je ministryně financí národní poklad nebo velký omyl?

Je ministryně financí národní poklad nebo velký omyl?

projít na článek

Názory a stanoviska | A na koho to Piráti chtějí hodit?

Koalice Pirátů a STAN předložila plán konsolidace státních financí. Veřejně oznámený cíl je dosáhnout v roce 2025 schodek 150 miliard. Interní plán podle Hospodářských novin počítá ke stejnému datu dokonce s vyrovnaným rozpočtem.

projít na článek

Ministryně Helena Langšádlová podá demisi, chce se věnovat boji s dezinformacemi a strategické komunikaci

Helena Langšádlová končí na postu ministryně pro vědu, výzkum a inovace. Její rozhodnutí podat demisi včera jednomyslně vzalo na vědomí vedení strany. Stalo se tak po jednání předsednictva, na kterém se jeho členové věnovali výsledkům práce paní ministryn

projít na článek

Názory a stanoviska | Proč se ODS či ANO bojí ekonomické diskuse

Tradiční pravice a ANO napadají sociální demokracii, že nemá pevně ukotvenou hospodářskou politiku, že není schopna směrovat ekonomiku země k prosperitě a růstu. Tvrdí, že umí jen utrácet. Je to nesmysl.

projít na článek

Názory a stanoviska | Pětašedesátník se sbíječkou?

Nesporně se dožíváme poměrně podstatně vyššího věku než před třiceti lety. Prostá matematika nám říká, že tedy pobíráme delší dobu penzi. A každý ekonomicky gramotný člověk samozřejmě uzná, že to je finanční potíž.

projít na článek

Tajemství ostrova pokladů 2013 | 28. - 30.11.2013 | Ostrava, Praha, Brno

Dobrodružství s názvem "Tajemství ostrova pokladů" začne ihned po zakoupení vstupenky. Vstupenka na show je mapou k pokladu pirátů. Každý z Vás může získat svůj poklad, každý kdo přišel do publika, které je účastníkem příběhu. Kdo by nechtěl najít pok

projít na článek