Nebojíme se kombinovat: proplétací stroj RCD s navíječkou

Zatímco někdy produkují proplétací stroje flexibilní lana, jindy potřebujeme, aby jistou míru flexibility projevily i samotné stroje. Modifikovatelnost proplétacích strojů zaručuje široká nabídka doplňků proplétacích strojů. Díky nim ve výsledku ze stroje získáte přesně to, co potřebujete. https://www.youtube.com/watch?v=2WQrgUY_Wv8Článek Nebojíme se kombinovat: proplétací stroj RCD s navíječkou se nejdříve objevil na BTTO s.r.o..

projít na článek

Představujeme další proplétací stroj

Další proplétací stroj z kategorie "musíte mít". RBC 16-1 (140) je uživatelsky velmi přívětivý a spolehlivý. Veškeré technické informace najdete v textu a odpovědi na další otázky, věříme, ve našem dalším lehce umělecky pojatém videu. https://w

projít na článek

Seznamte se s proplétacím strojem TBK

Nikdo nechce kupovat zajíce v pytli. Ani vy ne. Do aktualit jsme se proto rozhodli zařadit videa, ve kterých vám představíme nejrůznější proplétací stroje v jiném světle, než dovede třeba tištěná brožura. V prvním díle uvidíte v akci proplétací stroj TBK

projít na článek

Psací stroj

Prodám psací stroj Consul málo použivaný, s kufram. Tel.606862133

projít na článek

Jak nosit choker náhrdelníky a s čím je lze kombinovat?

Náhrdelníky Choker se vrátily do módy, a to z dobrého důvodu. Jsou univerzální, lichotivé a dají se nosit téměř ke Článek Jak nosit choker náhrdelníky a s čím je lze kombinovat? se nejdříve objevil na Choker.cz.

projít na článek

Lok'tar Ogar, boží bojovníci? Husitský Warcraft je ve vývoji, právě teď si

Ukázat herní komunitě lesk i bídu českých dějin se snaží nezávislý vývojář Jan Vodička, který pracuje na real-time strategii Písně z Kalicha. Tento ambiciózní projekt se nebojíme nazvat českým Warcraftem.

projít na článek