Nechte nás být, říkají koráli lidstvu svým blednutím

Přepis podcastu: s Evou Majerovou, která se snaží na Havaji prodloužit život korálům a přijít na kloub tomu, kdo ve vztahu řasy s korálem "dává komu košem"

  • Web: RESPEKT
  • Aktualizace: 25.5.2024
projít na článek

Boží království je jako… - Daniel Huvar

Jak lze co nejlépe a nejvýstižněji charakterizovat Boží království? Co to vůbec je? Co je jeho hlavním atributem? Na co se Ježíš snaží poukázat ve svém podobenství o pokladu v poli a na co v podobenství o vzácné perle? V čem je mezi těmito dvěma podobenst

projít na článek

Koráli tady byli, jsou a budou. Jen nevím, jestli jejich návrat ještě uvidí lidé

Příběhy klimatické změny #9 s Evou Majerovou, která se snaží na Havaji prodloužit život nesmrtelným korálům a přijít na kloub tomu, kdo ve vztahu řasy s korálem dává "komu košem"

projít na článek

Pokud jste se narodila v tomto znamení, gratulujeme. Jste báječná spolehlivá holka do nepohody

Říkají vám lidé, že jste báječná holka do nepohody? Nikdy na nic nenadáváte, věci řešíte, jak přicházejí a vždy jste připravena pomoci svým nejbližším? Tuhle náturu jste si přinesla na svět pod jedním z následujících znamení zvěrokruhu.

projít na článek

Co říkají někteří výrobci bazénových zastřešení

Již před nějakým časem jsme zveřejnili článek Co tají někteří výrobci bazénových zastřešení, který určitě stojí za přečtení. Tentokrát tedy trochu jinak aneb zaručeně pravé informace, které se můžete doslechnout od konkurence. MÝTUS: Barva lakované kons

projít na článek

NECHTE ROZKVÉST JARO S ACAI ORGANIC

V  měsících březnu a dubnu jsme si pro vás připravili DVĚ JARNÍ AKČNÍ BALENÍ  2kg  + 400g  ZA ÚŽASNOU CENU [] The post NECHTE ROZKVÉST JARO S ACAI ORGANIC first appeared on ACAI.

projít na článek