NEDĚLNÍ BRUNCH FINE DINING

Přijďte si s rodinou a přáteli vychutnat pravidelný nedělní brunch plný specialit, které pro vás připraví náš kuchařský tým. Perfektně vyvážené chutě, unikátní prostředí našeho golfového rezortu, prvotřídní servis. Každou neděli od 11:00 do 15:00 hod Originalita okouzlující restaurace Cedrus s letní terasou a výhledem na golfové hřiště nabízí příjemnou a harmonickou atmosféru nejen hotelovým hostům, ale všem se zájmem o výjimečné gastronomické zážitky. Kuchyň je postavena na specialitách české i mezinárodní kuchyně. The post NEDĚLNÍ BRUNCH FINE DINING appeared first on Golf Resort Kunětická Hora.

projít na článek

Nedělní kino pro děti

Kinocaféé Kulturní dům Hanušovice zvou děti v nedělní 18.2.2024 v 16:00 hod. na promítání kina. Článek Nedělní kino pro děti se nejdříve objevil na ZŠ Hanušovice.

projít na článek

Nedělní program budeme přenášet živě!

Nedělní finále a semifinále budeme přenášet od 13:00 do 20:00 online na našem webu v sekci - www.mysticsk8cup.cz/livestream

projít na článek

Additive manufacturing for healthcare

Renishaw's hybrid manufacturing method, using 5-axis machining and our own metal 3D printers, combines fine details with superior accuracy.

projít na článek

Dostihový den ve fotografiích M. Burianové

Jak viděla fotografka Martina Burianová nedělní dostihy ve Velké Chuchli?

projít na článek