Nedělní odpolední koncert v Krkonoších - Hořejší Herlíkovice, 3.7.

V neděli 3. července jedu do Krkonoš. Hrát budu v evangelickém kostele v Hořejších Herlíkovicích, severně od Vrchlabí. Koncert spojený s vernisáží fotografické výstavy začíná už v 15:00. Pořádá sdružení  Přátelé Herlíkovic .

projít na článek

Dopis po srpnovém setkání v Krkonoších

hledající ... Moc děkuji za Vaše drahocenné rady a velkou duchovní pomoc na našem malém minisemináři s přáteli v Krkonoších. Hodně jsem na Vás myslel a zároveň cítil, že jste tam v Duchu s námi. Meditace měly velikou sílu...

projít na článek

V sobotu 6.12. v Krkonoších - v Horním Maršově

V sobotu 6. prosince budu hrát sólově v Krkonoších - ve vinotéce Nade dnem v Horním Maršově. Během večera vystoupí také Tamara Nathová, Martin Hejnák se pro nemoc omlouvá. Začínáme cca v 19:30.

projít na článek

Live ATHEIST, CRYPTOPSY: Rubanice námelová 3.3.2024

Měsíční evropské turné Unquestionable blasphemy tour se prohnalo českou kotlinou na dvou zastávkách v Praze a Ostravě. Na koncert jsem cestoval MHD a navštívil ostravský klub Barrák. Ten se na nedělní podvečer začal plnit celkem slušně.

projít na článek

Absolventský koncert

Absolventi hudebního oboru vás srdečně zvou na svůj absolventský koncert 8. června v 18:00 na SZ Jánský Vrch: The post Absolventský koncert appeared first on ZUŠ Javorník.

projít na článek

Vánoční koncert II

Vážení rodiče a žáci, ve středu 20.12.2023 proběhl druhý Vánoční koncert, který byl zároveň posledním koncertem tohoto roku. Představili se na něm žáci hudebního oboru. Koncert se uskutečnil tradičně v koncertním sále naší školy. Níže malá ukázka.

projít na článek