Neházejte retvítům klacky pod nohy

Retvítování je v poslední době in. Když někdo retvítne váš tvít, tak to znamená, že ho tvítne i do svého tvitru. Prostě ho forvardne vlastním folourům, aby jako taky věděli. Kupříkladu tenhle tvít se dá retvítnout třeba takhle: RT @jantichy: Nepíšete moc dlouhé tvíty? Neházíte svým retvítuchtivým folourům klacky pod nohy? http://jdem.cz/bngu2 Když vás budou vaši folouři hodně retvítovat, bude se o vás na tvitru víc vědět a budete tak získávat další a další nové foloury. Což je supa, hlavně pro vaše tvitrego neboli pro délku vašeho tvitršamšuly. Pokud ale tvítujete příliš dlouhé tvíty, musí je vaši folouři při retvítování zkracovat a přepisovat, aby se jim vešlo. Na což se spíš rovnou vykvajznou. Ulehčete jim práci a pište své tvíty dostatečně krátké! Ve zájmu růstu svého tvitrríče je tedy klíčové při tvítování nevyužívat všech 140 písmen, ale o něco méně. Kýžená rezerva, co by měla vždy zůstat, je n + 6 znaků neboli charakterů, kde n je délka vašeho jůzrnejmu včetně zavináče. Takže v případě @jantichy by mi mělo v každém tvítu vždy zůstat nevyužitých alespoň 15 písmenek. Obecně pak může být tvitrlogin až 15 písmen dlouhý, univerzální strop pro bezpečně retvítovatelné tvíty je proto 118 znaků. A jestli netušíte, o čem to tady celou tu dobu, tak marš na Markovo knol.

projít na článek

Masážní bačkory

Masážní bačkory. Velmi pěkné masér , kromě toho že masíruje nohy tak máte nohy pohodlně v teple. Fantastické masáž nohou a zároveň příjemné teplo. Napájení z baterií (2 x AA nejsou součástí balení). Délka nohy: 29 cm Každá šířka oddílu: 15 cm

projít na článek

Masážní přístroj na nohy Shiatsu

Masážní přístroj na nohy Shiatsu Masér na nohy Foot Comfort V2 poskytuje kompletní zážitek z masáže po náročném dni. Masážní hlavice prochází celou podrážkou s hlubokou masáží, uvolněním bolavých svalů a stimulací krevního oběhu v nohou. Pravidelné použív

projít na článek

Péče o nohy a nehty

The post Péče o nohy a nehty appeared first on Kosmetický salon Yveta Königová Liberec.

projít na článek

Ischiatický (sedací) nerv

http://www.patakyovi.cz/clanky.php?idc=2 Ischiatický (sedací) nerv Je nejsilnější nerv v těle, inervující nohy. Vystupuje ze spodní části bederní páteře a křížové kosti (L4 až S3), vychází z pánve a přes sedací část postupuje dolů po zadní straně nohy.

projít na článek

Divadelní klub vlistopadu: Nohy zjílu

Novoporgánský divadelní klub zve na představení Nohy z jílu Divadla AQUALUNG. Vstupenky na tento pátek 3. listopadu do Žižkovského divadla Járy Cimrmana jsou k dostání u Jitky Reischigové osobně či e-mailem, neváhejte!

projít na článek