Nejčastější otázky k Heureka biddingu

Rád bych navázal na téma týkající zbožového srovnávače Heureka. Už v článku Jak se řadí nabídky ve zbožových srovnávačích Heureka a Zboží.cz jsem se vyjádřil k častým otázkám řazení produktů v kategoriích či na produktové kartě a ovlivňování pozic. Nyní bych se rád podíval na oblast analytiky.

projít na článek

Proč se vyplatí zařadit se do srovnávače Heureka

Heureka je nejpoužívanější srovnávač českých uživatelů. Heureka nabízí klasické srovnávání. Na rozdíl od ostatních srovnávačů si zboží na Heurece můžete i přímo zakoupit.

projít na článek

Bidding Fox, to je radost z práce

Bidding Fox je aplikace z dílny Mergado. Má za úkol správu biddingu ve srovnávačích Heureka a Zboží.cz a patří mezi jeden z mála nástrojů, které lze na srovnávače použít. Mezi další online pomocníky patří například Bidding Tools, Bidding Manager, Marketin

projít na článek

Heureka? Párujte produkty!

Heureka je nejznámější český srovnávač zboží, a proto se majitelům e-shopů vyplatí v něm dobře orientovat. Chtěl bych vám tedy představit několik tipů pro elektronické obchody.

projít na článek

Jak jsem se stal Heureka specialistou

Heureka je jedním z nejnavštěvovanějších českých webů a právem patří mezi ty nejlepší. Je to nejenom srovnávač zboží, kde si vybraný produkt můžete porovnat z hlediska parametrů a cenové nabídky, ale je také největší nákupní portál, jež navštěvuje kolem t

projít na článek

Jaký byl Heureka dýchánek 2022 v Brně?

Letošní Heureka dýchánek se specialisty i samotnými zaměstnanci společnosti se konal také v Brně. Proto mi tento sraz nemohl uniknout a musím říct, že jsem ho užil naplno.

projít na článek