Nejhezčí auto roku – Prius dostal cenu za design

Nová Toyota Prius Plug-in Hybrid je nejen nejdynamičtější, ale i nejúspornější verzí v historii tohoto modelu. Dlouhý dojezd v elektrickém režimu (EV) a nízká spotřeba paliva jsou zásluhou vyspělých technologií, které dokáží číst styl jízdy řidiče, podle něj upraví výkon hybridního systému a poradí, jak řídit úsporněji.  Pátá generace modelu Prius znamená skutečný průlom. Přitahuje [] Nejhezčí auto roku – Prius dostal cenu za design z Auto Eder s.r.o..

projít na článek

Nově zastupujeme značku Air Design

Oznamujeme, že od letošního roku zastupujeme značku Air Design, výrobce bodykitů pro americké vozy. Katalog produktů Air Design The post Nově zastupujeme značku Air Design appeared first on UNITESTA spol. s r.o..

projít na článek

Nela Slováková sdílela svůj nejhezčí post na Instagramu. Lidé jsou z něj dojatí

Tak toto nikdo nečekal. Brněnská podnikatelka a influencerka Nela Slováková zveřejnila podle pozitivních ohlasů veřejnosti na Instagramu zatím svůj nejhezčí post. Lidé ji za tento krok chválí a většina z nich je z něj velmi dojatá.

projít na článek

STANDOL s.r.o. Autorizovaný prodejce auto kamer VIOFO

BlackVue [rev_slider alias="banhlav" /] Od roku 2020 naše společnost rozšířila sortiment kvalitních auto kamer. Nově nabízíme jako autorizovaný dealer prodej a servis velice populárních a spolehlivých přístrojů značky VIOFO. Auto kamery a příslušenství V

projít na článek

AUTO EDER se nově stává partnerem ČTA

V roce 2024 bude Českou triatlonovou asociaci pohánět nové partnerství. Oficiálním partnerem českého triatlonu se stává AUTO EDER, nejvýznamnější prodejce vozů Toyota a Lexus v západních Čechách. AUTO EDER se nově stává partnerem ČTA z Auto Eder s.r.o..

projít na článek

5th Advanced in silico Drug Design workshop/challenge

5ADD workshop/challenge (3.2.-7.2.2020) is focused on the use of in silico drug design tools and approaches in the drug design. We will cover both structure-based drug design (molecular docking, molecular dynamics, structural bioinformatics tools) and

projít na článek