Nejhlubší výstřih na premiéře: Na lehce zmačkanou sukni Andrey Pomeje nikdo očima nedohlédl

Andrea Pomeje (35) si nenechala ujít velkolepou premiéru muzikálu Bídníci a po dlouhé době oblékla velkou večerní. Bohužel dlouhá cesta taxi se na jejím modelu podepsala. Po příchodu měla krásné šaty lehce zmačkané. celý článek a video na super.cz The post Nejhlubší výstřih na premiéře: Na lehce zmačkanou sukni Andrey Pomeje nikdo očima nedohlédl appeared first on Les Misérables - Bídníci.

projít na článek

Foto víkend Andrey Zavadilové

Tři volné velikonoční dny - tři sportovní akce - tři fotogalerie "Best of" Andrey Zavadilové. Gladiátor raca RUN, Lanškroun, Dostihový den Kolesa a na závěr Dostihové odpoledne ve Velké Chuchli, které vyvrcholilo 30. ročníkem Memoriálu profesora Václava M

projít na článek

Dostihy Mimoň od Andrey Zavadilové

Je tady další fotoreportáž, tentokrát z dostihového dne v Mimoni od Andrey Zavadilové.

projít na článek

Červnový pohár objektivem Andrey Zavadilové

Páteční termín dostihového dne byl skutečně velkým lákadlem pro celou řadu fotografů a proto vám můžeme nabídnout další pohled, tentokrát fotografky Andrey Zavadilové. Navíc můžete jeden z dostihů sledovat z pohledu známé jezdkyně Jiřiny Andresové v sedle

projít na článek

Napsali o premiéře Bídníků!

Napsali o premiéře v tištěných médiích Aha! a Blesk. The post Napsali o premiéře Bídníků! appeared first on Les Misérables - Bídníci.

projít na článek

MČR V MARATONU - Tomáš Navrátil při své premiéře obsadil pěkné 10. místo

Náš vytrvalec Tomáš Navrátil vybojoval na Mistrovství České republiky v Praze, při své premiéře na maratónské trati pěkné 10. místo a časem 2:29:28 hod . si vytvořil hodnotný osobní rekord. Gratulujeme!

projít na článek