Nejlepší maminky a babičky se rodí v těchto 3 znameních. Jsou požehnáním pro děti, ale i zbytek rodiny

Chystáte se na roli maminky a vaše matka tím pádem bude babičkou? Určitě se obě budete snažit být nejlepší. Faktem ale je, že některým ženám jdou tyhle role samy. Podívejte se, ve kterých znameních se rodí ty nejskvělejší maminky a babičky.

projít na článek

Besídka pro maminky sdílničkou

ve čtvrtek 11.5. 2023 od 15:00 hod. Zveme všechny maminky a babičky, tatínky i celé rodiny na besídku. Zatančíme, zazpíváme, zacvičíme, řekneme si básničky a budeme spolu vyrábět. Těšíme se na Vás   The post Besídka pro maminky s dílničkou appeared first

projít na článek

Pokud jste se narodili v těchto znameních, patříte k laskavým, zranitelným andělům. Jste štěstí pro okolí

Označit někoho za člověka s nejlepší povahou, může být kontraproduktivní, protože každý máme trochu jiná měřítka. Podívejte se, jaké ženy s nejlepší povahou označili astrologové. Poznáte je už na první pohled.

projít na článek

Narodila jste se v těchto znameních? Gratulujeme! Jste chytrá jako liška a všechny muže strčíte do kapsy

Ženy versus muži. To je věčné téma. Zejména i po stránce inteligence. Máme pro vás zajímavou informaci. Pokud jste se narodila v níže uvedených znameních, gratulujeme. Jste totiž od přírody chytrá jako liška a všechny muže strčíte hravě do kapsy.

projít na článek

Zahradní slavnost

Srdečně zveme maminky, tatínky, sestřičky, bratříčky, babičky, dědečky na zahradní slavnost s dílničkami. Slavnost se bude konat ve čtvrtek 30. května 2024 od 15:00 na školkové zahradě. Čeká nás krátké hudební vystoupení dětí, následně soutěže, vyrábění

projít na článek

Narodila jste se v těchto znameních? Gratulujeme. Jste zajímavá a nepřehlédnutelná. Závist ignorujte!

Zajímavý vzhled, nepřehlédnutelný styl a k tomu vtipně nabroušený jazyk. To jsou kombinace, díky kterým o vás všichni mluví. Pokud náš popis souhlasí, vypadá to, že jste se narodila v jednom z následujících tří znamení zvěrokruhu.

projít na článek