Nejlepší řešení pro technickou podporu?

Tento článek věnuji speciálně firmám, které řeší efektivitu svých zaměstnanců a zároveň chtějí dostat na vyšší úroveň prezentaci svých služeb či produktů.

projít na článek

Snadné plánování pomocí Calendly

Jak už název Calendly napovídá, tento pomocník vám pomůže s vaší organizací. V rámci online marketingu bych vám tedy chtěl doporučit nástroj, který je vhodný pro zákaznickou a technickou podporu, ale i marketingové či obchodní oddělení.

projít na článek

Partnerství s F5

Partnerství s F5! S radostí Vám oznamuje, že společnost B

projít na článek

Shoptet - Hromadné úpravy cen v eshopu

Nástroje a hotových řešení pro e-shopy je na trhu dostatek. Nyní jsem však hledal řešení, které by vyřešilo hromadné přeceňování výrobků. V tu chvíli těch řešení už není tolik a můžeme je spočítat na prstech jedné ruky. Samozřejmě vynechávám řešení e-shop

projít na článek

SEZNAMY PŘÍJEMCŮ DOTACE V RÁMCI VÝZEV NA PODPORU SOUTĚŽÍ V ROCE 2024

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zveřejňuje seznamy příjemců dotace v rámci Výzev na podporu soutěží v roce 2024. Jednotliví žadatelé jsou rozděleni do 4 souborů, dle vyhlašovaných Výzev na podporu soutěží v roce 2024.

projít na článek

Novinky v řešení vypadávání vlasů a řídkých vlasů

Máte-li přirozeně řídké vlasy nebo trpíte nadměrným padáním vlasů, je zapotřebí zvýšené péče o vlasy a pokožku hlavy. Poslední novinky v řešení vypadávání vlasů na rok 2021 naleznete v tomto článku. The post Novinky v řešení vypadávání vlasů a řídkých vla

projít na článek