Nejlepší utopenci, co známe

Utopenec, utopenci, utopence – to je oblíbený český pokrm studené kuchyně, často podávaný v hostincích k pivu. Když se řekne utopenec, spouští se možná mnohým z vás sliny při pomyšlení na originální chuť tohoto pokrmu. Utopenci jsou v podstatě špekáčky s cibulí naložené ve sladkokyselém nálevu. Český národ, co se týká pokrmů, je velmi vynalézavý, a tak má snad každá rodina vlastní, originální a zaručeně ten nejlepší recept na utopence.

projít na článek

Stopy Já

Jiří Vacek Ramana Maháriši nás učí, že každý známe své Já. Také hovoří o stopách Já v nás, které, když je sledujeme, nás dovedou k plnému poznání vědomí Já, kterým jsme, stejně jako pes podle pachových stop nakonec nalezne svého pána. Oba výroky spolu

projít na článek

Gulášová polévka od babičky

Gulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Typická je její červená barva, výrazná chuť a velká hustota. Připravuje se buď uvařením všech potřebných ingrediencí, anebo se dá zakoupit v podobě

projít na článek

Zarůstání vousů po holení: Známe příčiny a víme, jak mu předejít

I když jsou upravený plnovous či strniště stále čím dál tím více trendy, mnoho mužů nedá dopustit na klasickou hladce oholenou tvář. S tím je však velmi často spojen nepříjemný problém - zarůstání vousů. To nejen že působí neesteticky, je navíc velmi bole

projít na článek

Známé weby postavené na WordPressu

Občas se nás klienti ptají, jaké jsou známé weby postavené na WordPressu. Ať už v Česku, nebo ve světě. Ano, je to příjemný pocit, vědět, že například webová stránka Bílého domu ve Washingtonu běží na stejném jádru, jako Vaše firma Proto jsme se rozhodli

projít na článek

Právě vyšlo nové skriptum Jiřího Vacka Všichni známe své pravé Já

Právě vyšlo nové skriptum Jiřího Vacka Všichni známe své pravé Já je nový titul Ing. Jiřího Vacka právě vydaný v edici Duchovní skripta . Jak již sám název tohoto dílka napovídá, autor se zde zabývá výroky, které nám tvrdí, že „Jsme již To“ a uvádí na

projít na článek