Několik důvodů, proč nepoužívat týdenní tištěné menu

Proč přestat používat týdenní polední nabídku? Dáme vám hned několik tipů. Připravili jsme pro vás krátký článek, který by vás měl v lepším případě odradit od používání denního menu na celý týden. V horším případě o tom zkuste alespoň přemýšlet. Co je špatně? Zkuste se vžít do vašich hostů, kteří přicházejí ke stolu, kde vidí pohozenou stránku A4 plnou jídel. Vaši hosté si v první chvíli dosednutí a nahlédnutí do denního menu přehrávají následujích několik otázek, na které si musí sami odpovět: 1. aha, to je na celý týden 2. co je dnes vlastně za den? 3. pátek, takže ze všech těch jídel, co tady jsou můžu mít jen poslední 4 jídla 4. já bych si dal to, co bylo v úterý A několik otázek na vás: Koho zajímá, co bylo v menu 4, 3 nebo 2 dny před dnem, kdy host do restaurace přišel? Potřebujete nutit hosta přemýšlet, co je za den a dělat mu chutě na něco, co už 3 dny nemáte? Chcete se v době obědů zdržovat s hosty, kteří si vybrali špatně (třeba z jiného dne)? Devětadevadesát procent manažerů využívající týdenní denní menu si myslí, že je to takto v pořádku, ale pak tu máme ještě jednu modelovou situaci: vaše obsluha informuje hosta, že jídlo, které si vybral již bohužel není a v době obědů si nelze objednat z klasického menu. A klasická tečka je tady. A zde jsou 2 hlavní důvody, proč se týdenní denní menu stále využívá: restaurace, která nemá zkušenosti na to udělat plnohodnotné denní menu na jeden pracovní den restaurace, kde jsou pouze líní řešit denní menu na aktuální den, protože neznají snadné řešení (jako je PrimaRestaurant) Patříte mezi ty restaurace, kterým se umaštěné týdenní menu v plastovém obalu od nejmenovaného pivovaru povaluje na stole? Udělejte si prima den a skočte se inspirovat, jak to dělají profesionálové v restauraci Mlsnej kocour na Náměstí míru v Praze. Budete překvapeni počtem prodaných obědů i snadností výběru z rozsáhlého denního menu na aktuální den. Příspěvek Několik důvodů, proč nepoužívat týdenní tištěné menu pochází z

projít na článek

Rozvoz jídla

Jméno a příjmení * E-mail * Telefon * Datum * Den12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Den MěsícLedÚnoBřeDubKvěČerČrvSrpZářŘíjLisPro Měsíc Rok20242025 Rok Vyberte menu * Úžasné krůtí medailonky zapečené s anglickou a nivou, opékané

projít na článek

Kalendář akcí 2017

V pravém menu na hlavní stránce byl zveřejněn bohatý kalendář akcí 2017. Několik soutěží, výstav se spoustou sportovních tříd bude letos otevřeno také pro malé koně do 125cm s původem i bez původu.

projít na článek

Recept 12

Valentýnské menu Blíží se svátek zamilovaných „Valentýn“, který je také oblíbený iu nás. Ato je dobrá příležitost udělat radost svojí partnerce vpodobě valentýnského menu. Pěkně nazdobený stůl je součástí překvapení. Určitě nesmí také chybět hezké avoňavé

projít na článek

Hledáme inzertní poradce

Hledáme nové kolegy a kolegyně, kteří se aktivně zapojí do prodeje tištěné i elektronické inzerce v širokém portfoliu našich časopisů a internetových magazínů. Napište nám, pokud jste komunikativní, máte zájem rozvíjet vztahy se svěřenými zákazníky a chuť

projít na článek

Jak na dlouhý text na X (Twitteru)?

Soci ln s ť X (dř ve Twitter) byla dř ve zn m t m, že umožňovala texty v d lce max 140 znaků. Př spěvky tak musely b t kr tk a dern , to bylo kouzlo t to soci ln s tě. Pak se d lka prodloužila na 280 znaků, kter plat doteď. Můžete tak ps t o něco d

projít na článek