Nenechte se zaskočit parným létem, pořiďte si klimatizaci

Nenechte se zaskočit parným létem, pořiďte si klimatizaci. Klimatizace umí nejen chladit, ale i topit, čistit a odvlhčovat vzduch.

projít na článek

Loučení s létem 2021

Letošní ročník našeho každoročního Loučení s létem se nesl v Čtěte více Článek Loučení s létem 2021 se nejdříve objevil na Domov Potoky - Domov se zvláštním režimem Chřibská.

projít na článek

Loučení s létem 2022

Letos jsme se již po deváté v řadě loučili s Čtěte více Článek Loučení s létem 2022 se nejdříve objevil na Domov Potoky - Domov se zvláštním režimem Chřibská.

projít na článek

Letem muzikálovým světem

Nejznámější hity z českých i světových muzikálů zazpívají, zahrají a zatančí žáci a učitelé naší školy. Nádavkem bude i malý vědomostní kvíz. Článek Letem muzikálovým světem se nejdříve objevil na Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha Domažlic

projít na článek

Test přenosné klimatizace Aerium P9000 Silent Wi-Fi

Používal jsem mobilní klimatizaci AERIUM P9000 Silent Wi-Fi po dobu dvou týdnů a velmi dobře nahradila moji běžnou klimatizaci v kanceláři i bytě. Z pohledu výkonu jde o základní model, který si ale velmi dobře poradil s vychlazením místnosti během horkýc

projít na článek

Pořiďte si elektromobil levněji díky dotacím

Od března do 30. září 2025 je možné žádat o dotace na elektromobily v rámci programu ELEKTROMOBILITA. Program podporuje nákup bezemisních... The post Pořiďte si elektromobil levněji díky dotacím appeared first on Comeflexoffice.cz.

projít na článek