Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům

Že má karma něco společného s astrologií je vlastně zcela zřejmé: obě se vztahují k nějakému rozhodujícímu činiteli, jakémusi univerzálnímu duchu, či zákonu, který ovlivňuje osud člověka. Podle astrologie závisí na postavení hvězd na obloze v okamžiku zrození, jestli člověka postihne příznivý osud Celý příspěvek The post Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům first appeared on Kartářky světla ® nabízí výklady karet zkušených kartářek. Článek Není náhoda, že jste se narodili svým rodičům se nejdříve objevil na Kartářky světla nabízí výklady karet zkušených kartářek.

projít na článek

UPOZORNĚNÍ RODIČŮM

Vážení rodiče, jistě jste v posledních dnech zaznamenali zprávu o zdravotních dopadech na děti po požití gumových medvídků s HHC.

projít na článek

Poděkování rodičům Vojty Janigy za zakoupení kávovaru

Děkujeme rodičům Vojty Janigy za zakoupení kávovaru, pedagogové LENTILKY.

projít na článek

Erekci nám nikdo nezaručí

My chlapi máme vlastně svým způsobem štěstí, že jsme se narodili právě v těch tělech, ve kterých jsme se narodili. Jistě, v některých otázkách by se o tom snad dalo i polemizovat, ale vezmeme-li v úvahu všechna pro a proti, vyjde nám z toho, že jsme na to

projít na článek

CHS Valašský rebel

Jen do výborných podmínek jsou k mání ještě 2 velmi sebevědomí a mohutní kluci - Valaští rebelové - Antosha a Ahmad. Kluci jsou v plné výbavě, s nůžkovými skusy, očkovaní a čipovaní. Narodili se 20.10.2017.    

projít na článek

ZNAMENÍ DOBY Č.7 VNITŘNÍ SVOBODA PROBUZENÍ

ZNAMENÍ DOBY Č.7 VNITŘNÍ SVOBODA PROBUZENÍ ..Přichází zvláštní doba, ve které není téměř o co se opřít. Nic není stejné, nebo podobné, co známe. Mnozí probuzení se reálně ptají, co dělat, kam až to může zajít, jak dlouho to bude trvat a co můžeme ztratit

projít na článek