Nepropásněte svoji příležitost

Za chvilku už bude léto a Vy pořád přemýšlíte, kam byste mohli jet se svojí rodinou na dovolenou? Chtěli byste zvolit něco ověřeného, u čeho si budete stoprocentně jisti, že to bude dobrá volba? Pak zvolte Chorvatsko. Mezi Čechy je to velice oblíbená destinace, kam jezdí o velkých prázdninách na dovolenou. Neměli byste ale zapomínat na tu nejdůležitější část a to je vybrat si to správné ubytování. Pokud byste si vybrali špatně, tak riskujete, že celá dovolená dopadne špatně a pro Vás to bude znamenat, že jste vyhodili své těžce našetřené peníze. Apartmány Chorvatsko jsou pro Vás to ideální řešení. Navštivte naše online stránky a vyberte si z obrovské nabídky. Vyberte si správně Podle toho, jakou část země budete chtít navštívit, si vyberte hotel, který bude odpovídat Vaším představám. Proto si prolistujte náš katalog, kde si můžete přečíst o každém hotelu důležité informace, které Vám usnadní rozhodování. Využijte naše služby a objednejte si levné ubytování přes naši stránku a nebudete muset řešit věci ohledně ubytování a své myšlenky soustředit na relaxování u moře. Článek Nepropásněte svoji příležitost se nejdříve objevil na Chliv.

projít na článek

Scapinova šibalství

Blíží se nové divadelní představení - nepropásněte ho!

projít na článek

Zahájení kurzu pro budoucí motorkáře! Sezóna 2022

Od 11.dubna zahajujeme výcvikové kurzy pro nové motorkáře. Nepropásněte sezónu 2022! Více informací zde. Příspěvek Zahájení kurzu pro budoucí motorkáře! Sezóna 2022 pochází z Autoškola Tomek

projít na článek

Windsurfař Karel Lavický se chystá do Tokia

Skromný český jachtařský olympijský tým – Karel Lavický a jeho trenér Patrik Pollák – nafasoval v Praze olympijské oblečení, a tak jsme měli příležitost se setkat.Karel jede již na svoji třetí olympiádu ve třídě RS:X – závodil již v Londýně a v Riu. Jeho

projít na článek

Poslední příležitost hlasovat pro nejlepší proměnu 14. ročníku

Od 18. června 2022 putoval po naší krásné vlasti 14. ročník výstavy Má vlast cestami proměn a představoval pozitivní proměny naší i slovenské republiky. Po celou tuto dobu jste měli příležitost vybrat na našem webu tu nejlepší proměnu a dát jí svůj hlas.

projít na článek

Sněhobílá krása s magickou mocí

Tentokrát se podíváme na ulexit, což je velmi zajímavý sněhobílý kámen. Také má svoji přezdívku a říká se mu kočičí oko. Ačkoliv má svoji klasickou přírodní barvu v mléčné bílé barvě, tak přece jenom ke šperkařské práci se používá ještě jeho přibarvování.

projít na článek