Neratovické cyklohrátky, již po třetí

Již třetím rokem se v Neratovicích povedlo proměnit jedno městské sídliště v závodní trať pro děti. Od roku 2016 se zde pořádá tato úžasná akce pro děti a my měli to štěstí, že jsme mohli být při tom. Jak závod vznikl a co k tomu vedlo se dočtete na našich partnerských stránkách, které pořádají tento závod od jeho počátku, Neratovické cyklohrátky - aneb jak máma plní sen svým dětem. Letos,i přes vrtošivé rozmary počasí se akce vyvedla a pro příští rok budeme muset založit novou kategorie, protože ti mladší nám již odrůstají. Pojďte nahlédnout do toho jak celá akce probíhala a co se dělo.

projít na článek

Holly Půlnoční Měsíc - mé třetí narozky

7. října 2014 Holly oslavila své třetí narozeniny, nadiktovala pár kratičkých příhod, dozvíte se například i o zajímavém, historickém nálezu,článek je doplněn videi.

projít na článek

Třetí kniha v pilné přípravě

Po delší odmlce a zanedbávání tvorby se Viktorie vzpamatovává z šoku jménem mateřství a opět se vrhá do víru psaní. Třetí kniha, tentokrát z exotického prostředí, je z 80 % sepsaná a snad na podzim roku 2016 spatří světlo světa. Držte palce a těšte se! N

projít na článek

Třetí díl bobulí se začal natáčet

The post Třetí díl bobulí se začal natáčet appeared first on 3Bobule, film.

projít na článek

Třetí aktualita

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

projít na článek

Potravinová banka na Novoměstské radnici pomáhá už třetí měsíc

Potravinová banka Praha, která poskytuje potraviny a hygienické potřeby lidem v nouzi, má hned několik výdejních míst. The post Potravinová banka na Novoměstské radnici pomáhá už třetí měsíc appeared first on Kulturio.cz.

projít na článek