NEREZ LUDĚK POLČÁK

Firma byla v r. 1990 založena jejím současným majitelem p. Luďkem Polčákem. Od tohoto roku poskytovala firma pod názvem NEREZ drobnou zámečnickou výrobu související s opravami zemědělských strojů. Od svého založení byla činnost zaměřena na stroje pro lisování sena a slámy, a to zejména na lisy HESSTON. Spolu s dalším vývojem firmy došlo k rozšíření výroby o výrobu náhradních dílů pro vysokotlaké lisy a lisy na kulaté balíky a rozšíření výroby náhradních dílů a servisní činnosti pro další modely lisů HESSTON a UNIBAL (HESSTON 5700). V oblasti náhradních dílů dospěla firma ve svém dosavadním vývoji vedle hlavní výroby dílů na lisy i k prodeji dílů na sklízecí mlátičky, shrnovače a obraceče píce, žací stroje, diskové brány, Cambridge válce a rotační brány, řetězy, kardany, hydraulické komponenty, motouz, síťovina a folie. Současná nabídka nových strojů firmy je zaměřena především na sběr a zpracování píce. Nosným programem je prodej svinovacích lisů, baliček píce, rozdružovačů balíků WOLAGRI (TONUTTI), pro které jsme výhradními zástupci v rámci celé ČR; mulčovačů NOBILI, rozmetadel průmyslových hnojiv AGREX, lesních a pařezových fréz SEPPI M, rotačních bran EMY ELENFER, velkoplošných mulčovačů a ramen TWOSE, vysokotlakých lisů NEW HOLLAND, strojů AGROSTROJ PELHŘIMOV, strojů KUHN (žací stroje, shrnovače a obraceče píce, diskové brány, secí stroje atd.), SMS ROKYCANY atd. Součástí ucelené nabídky je nabídka starších strojů z agrobazaru firmy. Dále provádíme předsezónní přípravu, seřízení a generální opravy lisů včetně výkupu a následného prodeje renovovaných strojů na tuzemském i zahraničním trhu. Veškeré výrobní aktivity – zakázkové zámečnické práce, kovoobrábění, činnost pro zemědělství a výroba malých dětských motocyklů – tvoří kompaktní a logistický soubor s pevným základem pro dynamický rozvoj dříve malé rodinné firmy. Díky vysoké kvalitě sériově vyráběných dílů, kvalitnímu provádění celkových oprav strojů a rychlému servisnímu zásahu v hlavní sklizňové sezóně si firma vybudovala dobré jméno u svých zákazníků. Tato vizitka poskytuje záruku kvality služeb pro nové zákazníky. Adresa kontakt NEREZ Luděk PolčákSídlo firmy Tyršova 749, 763 12 VizoviceTEL: +420 577 452 200, +420 577 452 732MAIL: [email protected]: www.nerez.com Článek NEREZ LUDĚK POLČÁK se nejdříve objevil na Horní Podřevnicko.

projít na článek

Provozní doba 28-29.10.

Omlouvám se našim odběratelům ale dne 28. a 29.10. bude sklad paliv uzavřen. Děkuji Luděk KOura The post Provozní doba 28-29.10. first appeared on Propal Kaplice.

projít na článek

Otevírací doba

Ve dnech 20.6. 24.6.2022 a  4.7. 8.7. 2022  bude provoz  uzavřen.   Aktuální informace získáte na č. tel.  603287670. Děkuji Luděk  Koura Propal  Kaplice The post Otevírací doba first appeared on Propal Kaplice.

projít na článek

Pracovní doba Říjen

Ve dnech 26.10. 28.10.2022 a   bude provoz  uzavřen.   Objednávky a další  informace získáte na č. tel.  603287670. Děkuji Luděk  Koura Propal  Kaplice The post Pracovní doba Říjen first appeared on Propal Kaplice.

projít na článek

Otevírací doba koncem září

Vážení zákazníci, dne 27.9 a 28.9 bude  sklad  paliv  uzavřen. Provoz bude opětovně zahájen  ve středu 29.9.2021 Děkuji Luděk Koura The post Otevírací doba koncem září first appeared on Propal Kaplice.

projít na článek

Letní dovolená

Omlouvám se zákazníkům, ale v období od 2.8.2021 do 11.8.2021 bude  sklad bohužel uzavřen. Otevřeno od čtvrtka  12.srpna . Po dobu dovolené lze objednávat na tel. č.  603287670,  popř. na webu. Děkuji za pochopení, Luděk Koura-Propal Kaplice. The post Let

projít na článek