Nestíháte splácet své dluhy? Pomůžeme vám.

Jsou vaše dluhy stále větší a větší? Přerostly vám výdaje nad příjmy a nevíte si rady, jak s touto situací naložit? Počáteční rada zní, hlavně začněte jednat a nenechávejte řešení na později.

projít na článek

Sloučení půjček do jedné může být východisko

Máte více půjček a již je nestíháte splácet nebo si jen chcete ulevit od splácené zátěže a splácet méně? V takovém případě může být sloučení půjček dobré řešené a východisko z tíživé situace.

projít na článek

Zabraňte exekuci dokud je čas

Jste ve svízelné finanční situaci a trápí vás dluhy? Ať už jste se ocitli z jakéhokoliv důvodu v platební neschopnosti, pak svou situaci řešte co nejdříve a nenechávejte to na později. V případě, že své dluhy nebudete splácet, pak Vás dříve nebo později

projít na článek

Potřebujete pomoc se sloučením půjček?

Nestíháte splácet své půjčky? Máte pocit, že je toho splácení najednou moc? Bojíte se onemocnět, protože nebudete mít na splátky a dostanete se do spáru exekuce?

projít na článek

Jste zadlužení? Pomůže Vám konsolidace půjček!

Vzali jste si velké sousto ve formě více půjček či úvěrů a nestíháte je pravidelně splácet? Ztrácíte se každý měsíc v jednotlivých splátkách a nevíte, co jste již zaplatili a co Vám ještě zbývá zaplatit?

projít na článek

Konsolidace půjček může zastavit hrozící exekuci

Dluhy, dluhy a zase ty dluhy. Je to jak v začarovaném kruhu, každý měsíc platíte jak mourovatí a z výplaty vám zbývá jen minimum na to, abyste vyžili. O spoření nemůže být ani řeč, protože vám zkrátka nic nezůstane.

projít na článek