Netradiční druhy cukroví

Blíží se Vánoce a nastává doba, kdy budeme péct cukroví. Což takhle zkusit pro jednou něco netradičního? Třeba jáhlové kuličky, pistáciové cukroví či ovesná müsli srdíčka.   Jáhlové kuličky Jáhly jsou velmi zdravé, bezlepkové obilniny, které obsahují mnoho vitamínů a minerálních látek. Můžete je připravovat na sladko i na slano. Vyrábí se z nich kaše nebo [] The post Netradiční druhy cukroví first appeared on Foodclub.cz.

projít na článek

V pražském Milíčovském lese můžete navštívit netradiční naučnou stezku

Netradiční naučná stezka Milíčovský les, která je vprovozu od začátku června tohoto roku, chce zaujmout zejména mladší návštěvníky. Prostřednictvím interaktivního obsahu zprostředkovává informace opřírodních, kulturních ahistorických zajímavostech Milíčov

projít na článek

Dětská oslava - jak vyřešit dárek pro oslavence

Tento měsíc moje pětiletá dcera dostala pozvánku na 3 (!) dětské oslavy, které se konaly během dvou týdnů. Po pravdě řečeno už mi nějak docházejí nápady na dětské dárky. Pokud jste na tom podobně, mám pro vás pár tipů, které se mi osvědčily:1. vlastnoručn

projít na článek

Rozšířili jsme nabídku cukrářských obalů

Podívejte se, jak vypadají nové krabičky na cukroví a výslužky.

projít na článek

2. ledna

Pod stromečkem rozbaleno, cukroví je už snědeno, teď zas opět pracovat, učit, psát a veršovat The post 2. ledna appeared first on Báseň na přání.

projít na článek

Pozdní večer, druhý prosinec

Pozdní večer, druhý prosinec, musím uklízet doma zas binec, Vánoce nepočkaj, příbuzní přijedou a bystrým okem svým kontrolu provedou. The post Pozdní večer, druhý prosinec appeared first on Báseň na přání.

projít na článek