NEVYPUSŤ DUŠI - workshop

  Dne 13. 4. 2023 se žáci 1.A zúčastnili workshopu organizace Nevypusť duši, v jehož průběhu se mimo jiné dozvěděli, proč je péče o duševní zdraví klíčová, jaké varovné signály mohou u sebe či svých blízkých pozorovat, na koho se obrátit v případě, že mají jakékoli psychické obtíže, jak se chovat a jak pomoci s duševními obtížemi svým blízkým, spolužákům a spolužačkám či kamarádům a kamarádkám nebo jaké je to žít s duševním onemocněním. V neposlední řadě přišla řeč také na stres a stresové faktory, jejich projevy a základní zásady zdravé psychohygieny.   Mgr. Markéta Kolací Mašková   Další fotografie naleznete ZDE  

projít na článek

10 duší

Náš lehký letní Ale 10 duší se po delší pauze vrací. Tak někdy přibrzděte, máme ho na čepu i v litrových lahvích. Článek 10 duší se nejdříve objevil na Kbelský pivovar.

projít na článek

Workshop pro Gymnázium Komenského4. 4. 2023

Linoryt V návaznosti na aktuální výstavu proběhl workshop pro Gymnázium Komenského Havířov. Galerie Krystal The post Workshop pro Gymnázium Komenského<br>4. 4. 2023 appeared first on Galerie Krystal.

projít na článek

Fake news workshop

  Dne 10.12.2019 se konal workshop na téma "Novinaření". Nejprve jsme si vysvětlili, co jsou "fake news" a jak je poznat. Zkusili jsme si, jak se tvoří noviny, a i co vše obnáší práce novináře.

projít na článek

Jaro - Les psích duší 2019

Utíká to, co? Sedmý rok Lesa psích duší je tu v tom nejkrásnějším období. Co je nového?

projít na článek

Léto je tu - Les psích duší

Venku vedro, tak článek o práci i mlsání - Les psích duší se odmění všem, co mu pomáhají a náš spolek za to moc děkuje♥

projít na článek