Nevyužité akvárium v přístavu Mogán se bude bourat, bude tam dětské hřiště, amfiteátr a rybářské muzeum

Španělská vláda uvolnila pro turistic ký jih ostrova Gran Canaria mimořádné  finanční prostředky ve výši 1 milion eur. Po lovinu z této částky získá Maspalomas a druhou turisty oblíbený přístav Mogán. 

projít na článek

Náhradní doprava z údolí Taurito do přístavu Mogán, víme jak na to

Uzavření silnice GC-500 bude trvat týdny, ale spíše měsíce, přinášíme vám proto řešení, jak se z Taurita do přístavu Mogán dostat. 

projít na článek

Námořní procesí Virgen del Carmen nedorazilo do přístavu Mogán

Tradiční námořní průvod Virgen del Carmen vyjel dnes krátce po poledni z přístavu Arguineguín, ale nedodržel tradici, nedojel do přístavu Puerto de Mogán a vrátil se zpět.  

projít na článek

Oprava silnice mezi Taurito a přístavem Mogán bude trvat dva měsíce

Silnice GC-500 je v tomto úseku vemi důležitá pro turistický ruch, především z důvodu absence sjezdu z dálnice GC-1 ve směru z přístavu Mogán a nájezdu do stejného přístavu. tento stav je pozůstatkem sporu vlády ostrova Gran Canaria a kanárské vlády s pod

projít na článek

Modernizace promenády podél pláže v přístavu Mogán

Turisté, kteří přijedou po velikonocích do přístavu Mogán, se musí připravit na omezení v podobě přestavby zahrádek restaurací, které lemují pláž. Podnikatelé, provozující restaurace na této promenádě Varadero, se rozhodli provést zásadní modernizaci svýc

projít na článek

V přístavu Mogán vyrostla bájná Atlantida

Makety bojovníků, antických sloupů a oblouků nebo i koster velryb se nacházejí na mořském dně jen sto metrů od vjezdu do tohoto přístavu a mají evokovat trosky ztracené Atlantidy.

projít na článek