NEXT-Druhá karta Skylink

NEXT-Druhá karta Skylink do domácnosti-jedná se o doplňkovou kartu přidruženou ke stávající mateřské ICE nebo Irdeto kartě . Která za měsíční paušál 99,-Kč zkopíruje na sebe stejné programy,které máte předplacené na hlavní kartě a výrazně tak ušetříte peníze v domácnosti na předplatným!

projít na článek

Výměna karet Skylink

Nová karta Skylink- Výměna M7 byla určena stávajícím zákazníkům M7 (Skylink, CSlink) , kteří si zakoupili nebo plánovali pořídit nový satelitní přijímač s dekodérem/modulem Irdeto (nebo si chtěli pořídit další kartu NEXT) , ale vlastnili kartu CryptoWorks

projít na článek

Skylink - změna technických parametrů

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o změně technických parametrů některých programů Skylink ...

projít na článek

Na pozici Skylink ochutnávka od 30. 8. vysílá Golf Channel

Na transponderu č. 233 providera M7 Group, platforma Skylink na satelitu Astra 3B můžeme od čtvrtka 30. 8. 2018 na předvolbě s ID: „Skylink Ochutnávka“ sledovat sportovní kanál Golf Channel v českém a anglickém jazyce:

projít na článek

Nick Jr Czech na předvolbě Skylink Ochutnávka

Na transponderu č. 233 providera M7 Group, platforma Skylink na satelitu Astra 3B můžeme od dnešního dne - úterý 4. 12. 2018 na předvolbě s ID: „Skylink Ochutnávka“ sledovat dětský kanál „Nick Jr Czech“ v českém a anglickém jazyce.

projít na článek

Aktivace karty SKYLINK

Návod jak zaregistrovat novou kartu M7-Skylink.

projít na článek