Ničení městského mobiliáře

Vážení spoluobčané Poslední dobou se nám zde po městě rozmáhá takový nešvar. Krátké shrnutí: zničená nová autobusová zastávka u sídliště, která byla vyrobena na zakázku v nestandardních rozměrech tak, aby co nejvíce vyhovovala občanům. Dovezena byla až z Moravy a zajištění její instalace nebylo jednoduché. Zdevastovaný nový městský mobiliář, který má sloužit k odpočinku a pohodlí občanů. Neodpustitelné je i chování některých majitelů psů, kteří po svých mazlíčcích neodklidí j...

projít na článek

Znovu uvedení MŠ do provozu informace pro zákonné zástupce

Vážení rodiče, ráda bych Vás oslovila se žádostí o pomoc při kompletaci a uvedení do provozu naší MŠ po rozsáhlé rekonstrukci a přestavbě . Dokončené dílo má být předáno 29.8.2023. Bude se jednat především o montáž mobiliáře spojené s úklidem. V případě z

projít na článek

O vývoji odvetného utkání s VSK Mendelu "A" rozhodla 2. čtvrtina

Ve středu 16. ledna 2013 nastoupili židlochovičtí muži k prvnímu zápasu druhého kola Městského přeboru II.

projít na článek

Páté kolo skončilo opět prohrou

Basketbal - Muži sehráli 5. kolo Městského přeboru II. druhým utkáním s Vysokoškolským klubem VUT. Tentokrát s týmem označeným "K".

projít na článek

Bořeňská čarodějnice (Novinky 3.C)

Artem Kosheliuk a Sebastian Janda se nedávno účastnili městského kola recitační soutěže, kde získali čestné uznání za své vynikající vystoupení. Gratulujeme k úspěchu a pyšníme se, že naši třídu takto reprezentovali!

projít na článek

První prohra basketbalistů na domácí palubovce

Čtvrté kolo Městského přeboru II skončilo porážkou domácího mužstva mužů prohrou. Ve středu 24.10.2012 hostilo domácí družstvo mužů tým  VSK Technika Brno „S“.

projít na článek