NiSi BRC - bezdrátové ovládání

NiSi Dálkové ovládání a aplikace pro ovládání a výpočet expozice s ND filtry

projít na článek

Razer uvádí nové herní myši Razer Cobra a Razer Cobra Pro

Razer představil inovativní řadu herních myšíRazer Cobra. Model Razer Cobra je vybaven propojovacím kabelem a Razer Cobra Pro nabízí bezdrátové připojení a Chroma RGB podsvícení. Snadné ovládání a přizpůsobení Cobra Pro poskytuje hráčům novou úroveň [...]

projít na článek

NiSi ND-Vario 1-5 Stops True Color

Variabilní ND filtry NiSi s True Color zabraňující posunu barev. Filtry jsou vyrobeny z optického skla s vysokým rozlišením pro nejlepší rozlišení a kvalitu.

projít na článek

Dotykové ovládání pro sluchátka: 8 výhod, o kterých byste měli vědět

Úvod do blogu: Ve věku technologií vládne pohodlí. To je důvod, proč tolik výrobců sluchátek zavádí do svých produktů dotykové ovládání. Se sluchátky s dotykovým ovládáním už nemusíte šmátrat s tlačítky a spínači. Místo toho můžete jednoduše klepnout nebo

projít na článek

Dálkové ovládání pro GIB Lighting LXG Timer 600W

Dálkový ovladač je určen pro pohodlné ovládání elektronického předřadníku GIB LXG 600W se čtyřpolohovou regulací, časovačem a IEC konektorem. Pomocí GIB Lighting LXG Timer 600W lze zapojit a ovládat více předřadníků.

projít na článek

GSM Klíč

GSM Klíč umožní otevírání bran, závor a vrat mobilním telefonem. Otevírání ZDARMA. Ovladání mobilem. 100% bezpečnost - autorizace podle telefonního čísla. Možnost ovládání dalších zařízení - zabezpečení, topení, čerpadla Verze LITE (pro domácnosti)

projít na článek