Nissan na Amper 2017

Od 21. do 24. března 2017 proběhne na brněnském výstavišti 25. ročník mezinárodního veletrhu AMPER. Nissan bude na veletrhu AMPER prezentovat kompletní nabídku elektromobilů - modely Leaf a e-NV200, které si návštěvníci mohou vyzkoušet i na testovacích jízdách. 

projít na článek

KIA předvede na veletrhu AMPER v Brně Ekologické auto roku 2017 KIA Niro HEV a modely Soul EV a Optima PHEV

Společnost KIA MOTORS CZECH se 21. až 24. března představí na 25. ročníku mezinárodního veletrhu AMPER, který je největším veletrhem elektrotechniky v České republice a na Slovensku.

projít na článek

Veletrh AMPER 2022

MACH SYSTEMS vystavuje na veletrhu AMPER 2022, který se koná od 17. do 20. 5. 2022 v Brně. Po dvou letech čekání na uskutečnění veletrhu AMPER vás konečně zveme, abyste nás navštívili na našem stánku 2.12 v hale V, na kterém budou ke zhlédnutí nejen naše

projít na článek

Nissan se s technologií „Canto“ rozezpíval na tokijském autosalonu 2017

Kromě premiéry svého nového konceptu představil Nissan na autosalonu v Tokiu technologii „Canto“ – budoucí zvuk elektromobilů Nissan.

projít na článek

Nissan a Italdesign odhalují jedinečný limitovaný prototyp vozu GT-R

Společnosti Nissan a Italdesign vytvořily první vůz, který vznikl z jejich vzájemné spolupráce, Nissan GT-R50 by Italdesign.

projít na článek

Třímilióntý Qashqai vyrobený ve Spojeném království

Společnost Nissan Europe završila rekordní rok 2017 výrobou třímilióntého modelu Nissan Qashqai ve Spojeném království, pouhou dekádu po debutu tohoto vozidla, které stvořilo svo

projít na článek