No to je skvělý

Dobrý den, váš řidičský průkaz. Nemám, ten mi sebrali před chvílí vaši kolegové, když mě chytili opilého. Tak techničák.. Cože? Techničák? Nemám, vždyť já sem tak zlitej, že ani nevím kde sem to auto ukradl. To je kradený auto?! Jo, ale moment, kouknu se do kastlíku, myslím, že sem tam něco takového zahlédl, když sem tam házel pistoli. Jakou pistoli ? No, jak jsem s ni odpráskl toho podělaného řidiče, co mi překážel v tomhle autě, jestli chcete vidět jeho zdechlinu, tak je v kufru. Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta přijede, vyskáče, obklíčí auto a její šéf jde k řidiči a povídá: Řidičák! Tady prosím. Techničák! Tady. Můžu kouknout do přihrádky? Jasně..(samozřejmě žádná pistole) A do kufru ? Samozřejmě. (samozřejmě žádná mrtvola) Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mě zavolal, že jedete opilý bez papírů, v kradeným autě, ozbrojený a s mrtvolou v kufru. No to je skvělý a vsadím se, že bude ještě tvrdit, že sem jel moc rychleThe post No to je skvělý first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

AKCE k HD přijímači HBO a Mixbox zdarma

Kupte si nový HD přijímač Skylink READY a dostanete k němu skvělý dárek ve formě předplatného

projít na článek

Recenze outdoorové kamery LAMAX W10.1 skvělý poměr ceny a výkonu

V této recenzi se podíváme na nejnovější počin oblíbené české značky LAMAX a to outdoorovou kameru LAMAX W10.1, která tak zcela nahradí model LAMAX X10.1 (naše recenze zde). Měl jsem ji možnost krátce otestovat ještě před samotným uvedením na trh 19. září

projít na článek

Devátá německá GP pro Márqueze, opět skvělý Kornfeil, Bou vyhrál i s pětkama

Tento víkend nebyl tak nabitý vrcholnými událostmi, nepočítáme-li fimále fotbalového MS, ale GP Německa kousek od našich hranic se mimořádně povedla.

projít na článek

Tajemné stříbro

Svět spotřebuje více stříbra, než se ho vytěží. Stříbro je natolik podhodnoceno, že po dalším krachu systému papírových peněz se jeho cena může vyšplhat až na pětisetnásobek. Stříbro je cennější a vzácnější než zlato. Stříbro je dobrá investice a navíc sk

projít na článek

Pět základních tipů, jak efektivně využívat obsahový marketing

Obsahový marketing (v angličtině „content marketing“) je skvělý způsob, jak zaujmout vaše případné klienty. Jak by měl vypadat text, který propaguje váš produkt, a který zároveň čtenáře zaujme?

projít na článek