Noční dýchání s Bipap

Naši milí příznivci, bohužel Viktorce nevyšla noční saturace podle našich představ a začala se projevovat zlá nemoc. Proto jsme museli přistoupit na neinvazivní ventilátor Bipap, který ji bude dopomáhat kvalitně dýchat při spinkání. Viktorka potřebuje co nejdříve léčbu, kterou ale u nás zatím neschválili a proto budeme muset sehnat dostatek finančních prostředků, abychom mohli zkusitPřečtěte si více o Noční dýchání s Bipap[...] The post Noční dýchání s Bipap first appeared on nadejeproviktorku.cz.

projít na článek

Zrychlené dýchání u psa

Zrychlené dýchání u psů se dá přirovnat ke zpoceným dlaním u člověka. Psi vyplazují jazyk a těžce oddechují, když je jim moc horko, nebo jsou fyzicky vyčerpaní. V těchto případech se jim může zvýšit teplota. Psi se na rozdíl od lidí nepotí přes kůži.

projít na článek

První pomoc – masáž srdce

Při mnoha nehodách, činnostech nebo při běžném životě dochází k selhání základní životní funkce. Postižený má šanci na přežití, pokud se mu ihned dostane první pomoci v podobě nepřímé masáže srdce a dýchání z úst do úst (umělé dýchání).

projít na článek

Noční práce

Lékařská prohlídka zaměstnanců pracujících noční práce se nově provádí v periodě 1x za 2 roky?

projít na článek

Noční žízeň

The post Noční žízeň first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Noční stolek se zrcadlem

Na prodej noční stolek se zrcadlem - výška 170 cm (zrcadla), délka 115 cm, šířka 36 cm, v případě zájmu volejte 732 620 377

projít na článek