Noe Polo Masters Cup 2021 s rekordní účastí

Za poslední rok a půl jsme poztráceli spoustu jistot v životě, včetně těch sportovních.Nejlepší sportovci světa neoslavili svůj olympijský svátek v Tokiu po čtyřech letech, v sudém přechodném roce 2020, ale až letos po pěti letech. Stejně tak si museli své čekání o rok prodloužit fotbaloví fanoušci, protože v autu loni skončil i evropský šampionát. Špičkoví cyklisté neprojeli křížem krážem Francii roku 2020 v obvyklém červenci, ale až o dva měsíce později. Netradiční outfit mělo golfové Masters 2020. Golfisté nerozehrávali své drivy, chipy a putty v dubnu mezi rozkvetlými azalkami, magnóliemi a zlatým deštěm, nádherné hřiště v Augusta National Golf Clubu je přivítalo až v listopadu podzimně zbarveným listím stromů.

projít na článek

NOE POLO MASTERS CUP 2019

Úžasní manželé Polanovi vybudovali v roce 2014 kousek od Brna, v nádherném prostředí Moravského krasu, doslova na zelené louce, úžasnou farmu, jejíž součástí je klub pro koňské pólo. Tentýž rok se zde uskutečnil první mezinárodní turnaj. Od roku 2015 pořá

projít na článek

FUNK MASTERS

FUNK MASTERS PARTY 29.1.2011 KLUB KOSTEL  

projít na článek

Program Masters of Rock 2019

Pragokoncert zveřejnil program pro Masters of Rock 2019 The post Program Masters of Rock 2019 first appeared on RockAndMetal.cz.

projít na článek

Zlato a bronz pro Michaela Maiera Finn World Masters, Lago di Ga

V Torbole na Lago di Garda se konalo mistrovství světa veteránů lodní třídy Finn za účasti rekordních 355 závodníků z 39 zemí, kteří byli rozděleni do čtyř skupin. První tři dny se závodilo za ideálních povětrnostních podmínek.

projít na článek

Padne v Mostě rekord šampionátu ADAC GT Masters?

Při loňské dubnové premiéře evropského šampionátu supersportovních vozů ADAC GT Masters na mosteckém autodromu zajel nejrychlejší kolo Jeffrey Schmidt s Audi R8 LMS. V sobotní kvalifikaci dosáhl času 1:31,582 minuty, což je zároveň hodnota ustavujícího re

projít na článek