Nordic Walking lekce pro jaro

Tento týden, v pátek 15.3. nás čeká první společná lekce Nordic Walkingu od 14 hod. v Krčském lese (Praha 4). Nejen o této lekci, ale i o dalších se dočtete v článku.

projít na článek

Nordic Walking pro seniory Prahy 3

I senioří z Prahy 3 si mohou přijít vyzkoušet Nordic Walking. Během září a října jsou pro ně připraveny 4 ukázkové lekce v okolí kopce Parukářka.  Lekce budou probíhat vždy ve středu od 10 hod v těchto termínech: 1 8. a 25. září, 2. a 9. října 2013. Sra

projít na článek

Nordic Walking na Praze 7

Městská část Praha 7 pořádá ve spolupráci s naší společností pro své seniory pravidelné lekce Nordic Walkingu.  

projít na článek

Lekce Nordic Walkingu pro seniory na Praze 7

Jsme rádi, že můžeme oznámit další z pravidelných lekcí Nordic Walkingu , které pro vás budeme zajišťovat. Jde o Nordic Walking l ekce pro seniory MČ Praha 7,  které začínají 17.4.2018.

projít na článek

Lekce v roce 2017

Městská část Praha 4 ve spolupráci s Právě Teď! o.p.s. a Nordic Walking centrem HOLKY V POHYBU připravily i v letošním roce Nordic Walkingové procházky pro seniory Prahy 4.

projít na článek

Nordic Walking Tour na Karlovarsku

Nordic walking tour pokračuje již tuto sobotu 28.9.2013 svým dalším zastavením. Díky aktivnímu místnímu sdružení nordic walkingu, šikovným místním instruktorům a podpoře Karlovarského kraje se toto zastavení koná v Březové u Sokolova.

projít na článek