Nouzový stav do 30. dubna: prodlužovat se zřejmě nebude

Andrej Babiš nevidí důvod k prodloužení nouzového stavu. Ten by měl proto trvat do konce tohoto měsíce, tj. do 30. dubna 2020. Život by se tak po tomto datu měl zase pomalu začít vracet do normálu. Opatření, která vláda proti šíření koronaviru zavedla, byla tvrdá, ale v rámci krátkodobého časového horizontu (v řádu dvou až čtyř týdnů) rozumná. Nyní už však pominuly důvody, proč bychom měli v nouzovém stavu setrvávat. Premiér vs. vicepremiér Názor na ukončení nouzového stavu ale není jednotný. Tak například vicepremiér Jan Hamáček si myslí, že nouzový stav by měl být prodloužen. Pokud je ale premiér Andrej The post Nouzový stav do 30. dubna: prodlužovat se zřejmě nebude first appeared on Škrtílek.cz.

projít na článek

Podpora zaměstnanců a OSVČ v době koronaviru

Koronavirus přetočil náš každodenní život vzhůru nohama. Spousta lidí se v důsledku bezpečnostních opatření proti šíření koronaviru ocitla nejen v nebezpečí zdraví, ale začali se bát taktéž o své zaměstnání a živnost. Někteří již museli své podnikání omez

projít na článek

Kapři z Malesic

V této době, kdy platí nouzový stav, se moc rybářů k našim revírům nedostane. Tak se aspoň někteří probírají zachycenými zážitky z loňské rybářské sezóny.

projít na článek

Nouzový režim prodejny

Vážení zákazníci, vzhledem k odstávce elektřiny ve čtvrtek 23.5.

projít na článek

FOTO MĚSÍCE DUBNA

Přidávám novou fotografii měsíce dubna sbažantem obecným a přeji všem krásné, nikým a ničím nerušené dny! The post FOTO MĚSÍCE DUBNA first appeared on Fotografie přírody - Tomáš Vlasák.

projít na článek

Termíny lekcí pro rok 2014

Oblíbené lekce Nordic Walkingu pro seniory Prahy 4 běží opět od dubna. Od 1. dubna v úterý v Hodkovičkách (sraz u zahradnictví) a od 3. dubna ve čtvrtek v Krči (sraz u restaurace U Labutě). Lekce začínají vždy v 15 hodin. Lekce budou probíhat až do listop

projít na článek