Nová ambulance pro zubní náhrady

Vítáme na naší poliklinice novou stomatologickou ambulanci Espero Dental Care: Od května v 6.NP hlavní budovy Polikliniky Otrokovice lidé najdou novou ambulanci MDDr. Jozefa Masaryka, MPH, který se specializuje na výrobu zubních náhrad. Služba je určena pro pacienty, kteří snímatelné náhrady již mají, ale vyžadují opravu, nebo potřebují náhradu zcela novou. Službu mohou využívat i imobilní pacienti v domovech pro seniory, nebo v domech s pečovatelskou službou. Všechny tyto služby budou zdarma, pokryté z veřejného zdravotního pojištění. Kontakty na novou ambulanci zde. Článek Nová ambulance pro zubní náhrady se nejdříve objevil na Městská poliklinika s.r.o.

projít na článek

Corega

Corega je fixační/těsnicí krém na zubní náhrady, jehož úkolem je zajistit upevnění zubní náhrady a zabránit jejímu nežádoucímu uvolnění, a to především při jídle nebo mluvení.

projít na článek

Zubní plomba

Zubní plomba (zubní výplň) zabraňuje šíření kazu tím, že zakrývá kazem otevřenou zubní tkáň. Zubní plomba tedy nahrazuje ztracené části zubní korunky, čímž je zub znovu schopen vykonávat svoji funkci. Takovéto zubní výplně se vyrábí z různých materiálů.

projít na článek

Nová zubní ordinace

Vítáme na naší poliklinice novou ordinaci. Již od příštího týdne bude v provozu nová zubní ordinace MUDr. Renaty Vocelové. Paní doktorku najdete od 4.9.2023 v prostorách bývalých zubních ordinací Moravia Dent v 6.NP hlavní budovy (A). Přejeme paní doktorc

projít na článek

NNF brzy otevře stomatologickou pohotovost

Vážení pacienti, přinášíme aktuální informace k otevření zubní pohotovosti. Prostory zubní ambulance jsou již kompletně připraveny, avšak kvůli komplikacím spojeným s dodáním zubařského křesla jsme nuceni posunout zahájení pilotního provozu na kone

projít na článek

Neurologická ambulance - dovolená

Ve dne 29.09.2023 neurolog. amb. bude uzavřena z důvodů čerpání řádné dovolené. Věra FirlováNeurologická ambulance

projít na článek