Nová aplikace do mobilu

Po dlouhých přípravách si konečně můžete do svého mobilního zařízení stáhnout novou aplikaci Saunový ráj. Po spuštění uvidíte aktuální počet lidí ve wellness, otevírací dobu, termíny ceremoniálů a dalších akcí a volné termíny masáží na aktuální nebo následující den. Přes aplikaci můžete do Saunového ráje zavolat nebo se nechat navigovat. Do aplikace si můžete nahrát svoji zákaznickou kartu a nemusíte ji nosit fyzicky s sebou. To je novinka. Sledujete také pohyby a zůstatek kreditu na své zákaznické kartě. Pokud máte aplikaci již nyní nahranou, v App Store si zaktualizujte tu stávající, ale v Google play si musíte najít a nahrát novou. Pomozte nám odladit případné nedostatky a pokud Vám něco v aplikaci nebude fungovat nebo Vám něco bude chybět, napište, pokusíme se (prostřednictvím jejího tvůrce) ji doplnit a zdokonalit. The post Nová aplikace do mobilu appeared first on Saunový ráj.

projít na článek

Nová verze aplikace Reporter od společnosti Renishaw – chytrá aplikace pro inteligentní továrny

Renishaw, přední světová společnost v oboru strojírenských technologií a člen MTConnect Standards Committee, představí na veletrhu EMO Hannover 2019 pokročilou verzi své snímací aplikace Reporter vylepšenou o schopnost streamování dat MTConnect.

projít na článek

Mobilní aplikace pro naše věrné zákazníky

ABSOLUTNÍ NOVINKA!! Stáhněte si do mobilu naší chytrou aplikaci Visagedeparis, získáte tak rychlejší přístup k informacím, jednodušší a snadné objednávání termínů, a to nejlepší, všechny naše novinky a aktuální informace přímo ze salonu budete mít jako na

projít na článek

Chytré aplikace pro chytré telefony – Měření na obráběcích strojích v mobilu

Společnost Renishaw, přední světový výrobce měřicí techniky, představí na veletrhu EMO Hannover 2017 (18.–23. září, hala 6, stánek B46) řadu svých aplikací pro chytré telefony určených pro podporu měřicích sond pro obráběcí stroje.

projít na článek

Nová aplikace pro smartphone

Novou mobilní aplikaci k ovládání chytrého ovladače SMART3 najdete pod názvem SECTRON GSM KEY na app store a google play.

projít na článek

Nová víceosá aplikace pro snímací software pro PC

Se zavedením nové verze snímacího softwaru Productivity+™ pro PC společnosti Renishaw učiní měření na víceosých obráběcích strojích velký skok kupředu. Klíčovým zlepšením je nová možnost pro více os, která umožňuje větší kreativitu a efektivnost u obráběc

projít na článek