Vychutnejte si hořkou čokoládu i na terase! Nová terasová prkna FOREST PLUS PALISANDER od WoodPlastic® nabízí tmavě hnědý odstín v moderním, embosovaném povrchu, který si zákazníci již dlouho přáli. Prkna jsou výjimečná svojí tmavě hnědou barvou, ozvláštněnou černým žíháním, díky kterému získávají terasová prkna opravdu tmavý odstín. Díky tzv. „forestovému“ embsou na povrchu jsou prkna navíc oblíbená pro svůj hebký povrch a moderní vzhled. Proč právě terasy FOREST PLUS PALISANDER výjimečně tmavá barva na trhu broušených WPC prken unikátní kombinace hebkého vzoru a tmavé barvy záruka až 25 let česká výroba Terasy v tmavě hnědé žíhané barvě jsou k dostání také ve variantě STYLE PLUS (hladký broušený povrch se žíháním). Více zde K dostání jsou rovněž i plotová prkna WoodPlastic® v obou variantách. Více zdeThe post Nová barva terasy inspirovaná hořkou čokoládou first appeared on Terasové centrum.
First Officer pro ty, kteří hledají více než jen brýle. Tato značka je inspirována designem značky, která opustila trh již před 7 lety.
projít na článekPokud přemýšlíte o výstavbě nebo rekonstrukci terasy u svého domu, jedním z prvních rozhodnutí, která musíte udělat, je výběr materiálu [] Příspěvek Proč si vybrat kvalitní dřevoplast na terasu místo dřevěné terasy: pochází z Woodparket.cz
projít na článekPřinášíme Vám zcela nové dřevěné terasové prkno. Je vyrobeno z bambusu, je zcela přírodní a je prostě nádherné. Jsme rádi, že Vám můžeme vedle světlých odstínů také nabídnout tolik poptávaný TMAVOHNĚDÝ dekor terasového prkna. WPC terasové prkno Termo ná
projít na článekNovinka terasy FOREST PLUS INOX vás uchvátí vás svým výjimečným vzhledem, kombinujícím forestový povrch (jemný nepravidelný embos) a moderní šedou barvu s tmavým žíháním. Díky kombinaci těchto prvků získává terasa neopakovatelný design, který je moderní
projít na článekVážení obchodní přátelé, dnem 30.10.2016, končí v celé Evropské unii, přechodné období, kdy bylo možné instalovat měřicí sestavy v oboru měření tepla předaného horkou vodou, kombinovaně...
projít na článek